Grupp C ska avgöras inatt och vi jobbar sedan tidigare Uruguay att vinna gruppen till 1.72. Uruguay leder just nu gruppen och ett oavgjort resultatet skulle få det här spelet i hamn. Fint så!

Så, hur ska Uruguay ta sig an den här matchen, och vart hittar vi värdet just nu? Många supportrar hade velat se att Bielsa vilar spelare då USA har en rejäl målskillnad att ta igen om de ska lyckas gå om Uruguay, något som givetvis inte kommer att ske. Det sistnämnda alltså, huruvida Uruguay vilar spelare är det ingen mer än Bielsa som vet men diverse medier rapporterar om att Uruguay spelar med sin ordinarie XI trots allt.

På minussidan har vi avstängningen på Bielsa. Copa America har stängt av några tränare hittills. I Bielsas fall var hans lag 1 minut för sent ut efter halvtidsvilan, något som i åtminstone denna turnering resulterar i en match avstängning. Jag vill rentav lägga fram alternativet att Bielsa toppar laget i ren ilska mot det beslutet :)

Motivation slår klass, ibland

Oddsen i USA - Uruguay är kraftigt påverkade av utgångsläget, vore ju konstigt om de inte var det. Jag tycker däremot att oddsen motsvarar ett roterande Uruguay som tar sig an matchen helt omotiverade, och jag tror att vi ser ingetdera.

Såhär, ett Bielsa-lag kommer aldrig att jogga sig igenom en match. 'El Loco' har själv sagt att han känner inte till någon annan typ av fotboll än ett som spelas med ett högt presspel och en högt stående backlinje, så varför skulle de ha en annan approach inatt? Man känner ingen skyldighet till USA, kanske vill man rentav tvåla dit dem så ännu ett CONCACAF-lag missar ett slutspel, kanske vill man tvåla dit dem för att man känner sig felbehandlade i försenings-gate?

USA har sett oerhört svajjiga ut såhär långt. De har sett intressanta ut framåt och jag personligen gillar trion Pulisic, Balogun och Weah. Sistnämnda missar dock nattens match efter att ha dragit på sig en idiotisk utvisning mot Panama. Försvaret har sett skakigt ut när de väl satts på prov, även om det inte skett speciellt många gånger förrän 11 v 10 mot Panama.

Inatt kör jag på den inslagna vägen. Uruguay är bättre, alla med ett vettigt fotbollsöga kan se det, och så länge som Uruguay spelar någorlunda ordinarie så ska de IMO vara favoriter.

Uruguay +0 spelas till 2.09 hos bet365 med 1 unit.

Jag spelar också över 2.25 mål @ 1.99 med 1 unit. Amerikansk underläge = full fart framåt.

Sen kör vi fina Nuñez skottspel, denna gång kör vi skott och inte skott på mål då Nuñez sikte är emellanåt felkalibrerad :) Över 2.5 skott @ 1.66, 1 unit. Givetvis klickar vi att spelet annulleras om Nuñez inte startar.


Håll koll utifall det kommer rapporter om att Uruguay vilar allt för många. Jag kommer att skriva lite uppdateringar kring det under kvällen på min twitter.

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip