Och så var det slutligen dags att få Copa America-gruppspelet igång. Sist ut är Grupp D där Colombia och Brasilien sitter i förarsätet inför nattens matcher. Ett kryss innebär att bägge lagen går vidare så det ska mycket till att brassarna missar slutspelet. Enda undantaget är om de skulle förlora samtidigt som Costa Rica hämtar in 6 mål på dem, men det utfallet är ju så gott som omöjlig.

Det enda som inte pekar på ett kryss i matchen mellan Colombia och Brasilien är att tvåan kommer att ställas mot Uruguay i kvartsfinal, medan ettan möter Panama. Ett tämligen enkelt val om man nu skulle få möjligheten att "välja".

I och med att detta är en match där målskillnaden är helt irrelevant så vore det dumt om något av dessa lag trycker på för mycket framåt och således riska ett mål i baken. Colombia är dessutom ett försvarsstarkt lag som inte drar sig för att spela defensivt, med god framgång, när det behövs.

Ett underspel blir the way to go här. Under 2.5 mål spelas till 1.78 hos Betsson med 1 unit.

Mission impossible

I den andra matchen måste Costa Rica vinna sin match med minst 5 mål samtidigt som brassarna förlorar sin match mot Colombia. Givetvis en mission impossible för det unga Costa Ricanska landslaget som knappt skapat några målchanser under turneringen hittills.

På sina två inledande matcher har Costa Rica skrapat ihop 0.03 och 0.15 xg. Nu är visserligen Paraguay ett sämre landslag än övriga motståndare i gruppen, men de är fortfarande ett bättre landslag än Costa Rica.

Paraguay vill avsluta turneringen med hedern i behåll. Ett dåligt resultat här vore oerhört alarmerande inför fortsättningen av VM-kvalet och det är många frågetecken som behöver rätas ut. Således tror jag att Paraguay tar en 1-0 seger utan att tveka.

Även i denna match blir det ett underspel. Under 2.25 mål @ 1.73, 1u hos bet365 .


Utöver dessa main-bets spelar jag följande statistikspel:

Daniel Muñoz under 36.5 passningar @ 1.83, 0.5U bet365

Bruno Guimaraes över 58.5 passningar @ 1.83, 0.5U bet365

Julio Enciso över 2.5 skott @ 1.80, 0.5U bet365 .

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip