Gårdagen renderade i första inlägget med 0 rätt. 0/3 in, var kanske dags för en rejäl mina. Nu när vi har fått det ur vägen så är det dags att bygga en vinnande svit. Idag spelas den sista omgången i Grupp A och jag tycker mig ha hittat ett rejält överodds. 

Chile och Kanada gör upp i en "direkt" kamp om en slutspelsplats. Tabellen i Grupp A ser ut som följande:

  1. Argentina. 6p +3
  2. Kanada. 3p -1
  3. Chile. 1p -1
  4. Peru. 1p -1

Vi börjar i ena änden först. Peru måste vinna mot Argentina för att ens ha någon chans att få vidare. Samtidigt vill de helst ha kryss i matchen mellan Kanada och Chile. Skulle Chile vinna sin match så behöver Peru vinna med en bättre målskillnad, vilket är lättare sagt än gjort. 

Argentina som redan säkrat avancemanget kommer antagligen att rotera en del på laget. Messi missar definitivt matchen pga skada.

Förväntad elva: Dibu; Montiel, Pezzella, Otamendi, Tagliafico: Palacios, Paredes, Carboni; Garnacho, Lautaro, Di María

Den här matchen är aningen avslagen ur ett argentinskt perspektiv. Det passar ju Peru rätt bra om vi ska vara helt ärliga. Peru kan spela tight och hoppas på någon kontring, jag förväntar mig inte en forcering förräns mot slutet av matchen så att säga. Därför är underspel the way to go here. Under 2.25 @ 1.89 spelas hos bet365 med 1U.

Vidare gillar jag passningsspelet på Paredes. Paredes har väldigt mycket boll när han spelar, och nu när vanliga starters saknas så lär han ha än mer boll än vanligt. Det är inte sällan han håller jämn nivå med mittbackarna när det kommer till passningar. Otamendi har en lina på ö 80.5 passningar, Paredes lina ligger på 68.5 och tas till 1.83 hos bet365 med 0.5U

Anfallaren Edison Flores i Peru har spenderat större delen av matcherna med att sparka ner motståndare. Mot Chile drog han på sig fyra frisparkar och mot Kanada drog han på sig 2 + sprang offside vid ett tillfälle. Peru lär spela väldigt fysiskt denna match och Flores lär antagligen kapa en och annan spelare. Edison Flores över 0.5 regelbrott @ 1.66 samt Flores över 1.5 regelbrott @ 3.00 spelas. 0.5U på över 0.5, 0.25U på över 1.5.

Vinn eller vinn!

Jag ska vara helt ärlig nu. Jag har svårt att se Peru slå Argentina, trots mer motivation osv. Jag tror också att Kanada ser detta som relativt osannolikt. Således lär Kanada gå ut på plan med inställningen att ett kryss räcker, medans chilenarna går ut med vetskapen om att det är 3 poäng som gäller, och inget annat!

Marknaden har spelat upp Chiles odds, rejält. Ja, Kanada har fler poäng, men fan vad jag ändå tycker detta är skevt! Kanada har faktiskt stundtals utspelade mot Peru. Kanada började matchen bra men Peru tog ganska snabbt över matchen och hade det inte varit för utvisningen som Peru drog på sig så tror jag att Peru faktiskt hade löst det. De hade en helt annan tyngd i anfallen och kändes farligare när de väl stack upp.

Inatt håller motståndet högre klass än så och med tanke på hur Kanada såg ut mot Peru så lär matchbilden tilta mer åt Chiles favör. Vidare så har chilenarna själva varit sina största motståndare. De har spelat för fegt och inte tryckt på framåt. Mot Argentina förståeligt, mot Peru onödigt. Idag behöver La Roja spela ut hela sitt repertoar och jag, som brukar vara pessimistisk (lovar) när det kommer till landslaget, tycker att 2.60 är alldeles för högt. Chile har en till växel i sig och jag tror faktiskt att de krämar ur det som krävs för att besegra Kanada. 1.5 unit spelas hos Betinia .

När det kommer till statistikspelen så är jag rätt övertygad om att underspelen är the way to go i denna match. Linorna på kanadensarna är i nivå med det de klarade mot Peru, somliga med en högre lina än så. Detta är IMO helt galet då Chile är ett lag som rullar mycket mer boll än Peru. Chile va Peru slutade 65-35 i bollinnehav.

Ergo: Eustaquio under 44.5 pass @ 1.83, 1U bet365
Alistair Johnson under 43.5 pass @ 1.83, 1U bet365

Jag tänker dessutom spela Paulo Diaz regelbrott igen. Gick inte vägen senast men då låg han väldigt långt ner i banan och hamnade således inte i dem situationerna han brukar hamna i. Denna match kommer Chile stå högre och jag väljer därför att ge det en chans till.
Paulo Diaz över 1.5 regelbrott @ 2.25, 0.5U bet365
Osorio ö 1.5 spm @ 7.00, 0.25U. bet365

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip