Speltips: Defensor vinner + över 1.5 mål @ 1.90, 0.5u bet365 . Melgar win to nil @ 2.04 1u, X3000
---
Melgar - Aurora 15 december 01:30

Aurora vann hemma med 1-0 efter ett frisparksmål, och tacka gudarna för det för själva matchen hade oerhört låg underhållningsvärde. Det skapades knappt några chanser över huvudtaget innan målet och inte eller efter 1-0, vilket borde resulterat i en öppnare match.

Kvalitémässigt så skiljer det dock en del mellan dessa lag. Melgar har etablerat sig i peruanska fotbollstoppen vilket i sin tur innebär att de kan värva duktiga spelare från sina konkurrenter.

Ja, Melgars ligainledning har varit en svag sådan, men det är snarare regel än undantag att det så blir fallet när lag spelar Copa Libertadores-kvalet simultant.

Aurora å andra sidan har bara mäktat med en officiell match, dvs match 1 i den här matchupen. De ligger inte lika långt fram i sina förberedelser som sina peruanska motståndare vilket givetvis är ett stort plus om man tänker backa hemmalaget, vilket vi faktiskt ska göra.

Melgar är RUGGIGT starka hemma och jag lägger inte allt för stor vikt på ligaresultaten.

Med match 1 i åtanke så gillar jag Melgar win to nil framför något hcp-spel. Taget till 2.04 (!) hos X3000 . 1 unit!

Defensor Sporting - Academia

På förhand ett dubbelmöte med en tydlig favorit. Inte för att Defensor Sporting är speciellt bra, utan snarare mer för att Venezuelanska Academia inte håller måttet.

Academia vann första mötet hemma efter en jämn match som slutade hela 3-2. Krysset hade dock varit mer rättvist då Academia målade via straff och hade marginalerna med sig vid ett annat mål.

Sammantaget var det en usel match där framförallt Academias försvar såg amatörmässig ut och jag känner mig tämligen säker på att Defensor lyckas få in minst 2 mål på hemmaplan med då de inte allt för stora problem på bortaplan.

Defensor Sporting + ö 1.5 mål spelas till 1.90 hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip