Köttar iväg två spel i det här inlägget, så let's get to it right away.

Independiente Medellin - Always Ready, Copa Sudamericana 30/5 02:00

Det har varit ett bra år för dem bolivianska klubblagen. The Strongest, Bolivar och Always Ready har alla löst avancemang från sina grupper i diverse turneringar. Utöver dem har också Nacional Potosi ett helt okej utgångsläge inför den sista spelomgången. Så, whats up? Är boliviansk fotboll starkare än någonsin?

Njae, allt är väl relativt. Jag tycker att det snarare är så att dem andra ligorna gått ner sig en aning + det faktum att det inte är dem starkaste lagen per automatik som deltar i turneringarna, främst då sydamerikanska lag säljer spelare när tillräckligt bra bud kommer, således kan fjolårets bästa lag vara rätt average.

Always Ready leder just nu sin grupp 1 poäng före kvällens motståndare Independiente Medellin. Rätt jämt och så, men med den stora skillnaden att Always Ready redan hunnit spela alla sina hemmamatcher. Och Always Ready är... just ja, ett höghöjdslag! Faktiskt ett av dem värsta på hela kontinenten då deras arena ligger belägen på ÖVER 4000m höjd! JISSES!

Således är poängen de skrapat ihop på bortaplan långt över förväntan och dessutom i vissa fall inte helt välförtjänta. 

Independiente Medellin har varit stabilare i sitt spel och gjort bra resultat både hemma och borta. De klarar av att spela jämt mot sina motståndare på bortaplan på ett helt annat sätt än Always Ready.

Visst imponerar resultaten, men vi får inte glömma bort att Always Ready är ett höghöjdslag, och ett rätt bra sydamerikanskt fotbollslag ska aldrig stå i 1.50+ mot ett renodlat höghöjdslag, för det är just vad Always Ready är, resultaten till trots.

Independiente Medellin vill gärna vinna för att undvika Copa Libertadores-treorna i slutspelet. Hemmaseger + över 1.5 mål spelas till 1.83, 1u hos bet365 .

Lanus - Cuiaba. Copa Sudamericana, 29/5 00:00

Direkt avgörande möte om förstaplatsen mellan argentinska Lanus och brasilianska Cuiaba. Två lag som är långt ifrån den inhemska toppen, men som kan spela ett organiserat försvarsspel om det är det som krävs.

Bortalaget Cuiaba är inte kända för sitt bländande anfallsspel och då det är de som är i "behov" av segern så kommer de att behöva ta sig an ett spel som de inte riktigt behärskar. Lanus nöjer sig med kryss här och bör kunna hålla ifrån mot den brasilianska ligajumbon.

Under 2.25 mål spelas här till 1.83, även det hos bet365 .

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip