bet365 livestreamar matchen.

Det är två omgångar kvar av Spaniens andra division, La Liga 2. Omgång 41 inleds på Estadio Nuevo Arcangel, där degraderade Cordoba tar emot tabellettan Osasuna. Oavsett utgång kommer Cordoba att åka ur ligan, medan Osasuna behöver endast en poäng till för att försäkra sig om att de slutar högst upp i tabellen. Med tanke på hur bra Osasuna fortsätter att spela samt att Cordoba inte längre bryr sig ska det inte erbjudas en bra bit över dubbla pengar på en rak Osasuna seger.

Medan hoppet fortfarande åtminstone fanns vid liv så gjorde Cordoba en fantastisk match hemma mot Gimnastic och vann med hela 4 - 3. Men hoppet släcktes då andra lag ovanför Cordoba i tabellen också plockade poäng. I den senaste matchen spelade Cordoba mållöst borta mot Rayo Majadahonda, där Cordoba knappt skapade något. Det var alldeles för chansfattigt och spelarna bara spelade av matchen mer eller mindre. Detta spel kommer inte att räcka mot formstarka Osasuna.

Cordoba har vänsterbacken Miguel Loureiro avstängd. Osasuna har ett helt lag med "stjärnor" att välja bland. Ja, det är en stor skillnad på Osasunas spelare, som har presterat en hög nivå genom hela säsongen och plockat 81 poäng på 40 matcher. Detta är imponerande och ett mycket väl godkänt resultat för La Liga 2. I den senaste matchen hemma mot mittenlaget Las Palmas hade Osasuna full kontroll och vann den matchen enkelt med 2 - 0. Det ska de göra även mot Cordoba.

Den senaste matchen lagen emellan, alltså säsongens första möte, som spelades i oktober 2018, slutade 3 - 1 till Osasuna, som var klart det bättre laget. Nu när Cordoba inte har något alls att spela för medan Osasuna spelare fortsätter att imponera och vill säkert visa upp sig inför Silly Season så är det ett stort värde i 2,10 i odds på att Osasuna tar samtliga tre poäng i matchen. Sannolikheten för en Osasuna vinst är betydligt högre än varannan gång så jag lägger därmed ett spel på en tvåa i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Cordoba:
Carlos Abad, Alex Menendez, Luis Munoz, Jesus Chus Herrero, Jose Fernandez, Yann Bodiger, Alex Vallejo, Javi Lara, Quim Araujo, Alejandro Alfaro & Federico Piovaccari.

Bekräftad startelva - Osasuna:
Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Umpierrez, Carlos Clerc, Miguel Olavide, Ruben Garcia, Luis Perea, Manuel Lillo Castellano, Brandon & Xisco.
---

This is the stats tab
This is the post tip