I brasilianska Serie A har det blivit dags för Corinthians att steppa upp när de tar sig an det nästsämsta laget i serien, nämligen CSKA, på Arena Corinthians. Marknaden erbjuder cirka 1,35 i odds på en rak etta och denna match ska Corinthians vinna enkelt, utan att släppa in något mål. Detta erbjuder marknaden mer attraktiva odds på. Corinthians har släppt in nästminst mål i ligan, efter tabellettan Palmeiras, medan CSA har släppt in nästflest mål bakåt och gjort minst antal mål framåt av alla.

Corinthians har inte fått någon drömöppning direkt. De befinner sig i mitten av tabellen, med en match mindre spelad. Det har blivit tre vinster, tre oavgjorda och två förluster hittills. Det som har varit imponerande är försvaret, som endast har släppt in fem mål på dessa åtta matcher. Inget mål har släppts in på hemmaplan och den sviten är jag övertygad om kommer att fortsätta mot uddlösa CSA. Problemet för Corinthians har däremot varit anfallsspelet, med endast sju mål på åtta matcher.

Det innebär att Corinthians knappt gör ett mål per match i snitt. Den statistiken vill de givetvis genast förbättre. Corinthians kommer till mötet från två bortamatcher, där de inte har lyckats göra mål - på Cruzeiro och Santos, men har ändå skapat bra chanser, utan utdelning. Dessförinnan blev det 1 - 0 hemma på Sao Paulo. Så på hemmaplan presterar Corinthians ändå stabilt och är tillräckligt bra för att slå CSA utan att släppa in något mål bakåt, sannolikhetsmässigt, minst två gånger på tre försök.

Motståndarna CSA, som ligger nästsist i tabellen, har en bedrövlig statistik på bortaplan denna säsong. På fyra spelade bortamatchar har de släppt in 10 (!) mål och inte lyckats med bedriften att göra något mål framåt. Det är verkligen inte optimalt när de ska åka till Arena Corinthians, där till och med topplagen har problem att göra mål. Formen hos CSA rent generellt är urusel med tre raka förluster mot Atletico MG (0 - 4), Botafogo (1 - 2) och senast blev det 0 - 2 hemma mot Flamengo.

Jag ser inte hur CSA ska kunna utmana hemmastarka Corinthians om någonting i detta möte. Corinthians måste komma igång med målskyttet och vem passar bäst att bryta måltorkan om inte ett av lagen som släpper in flest mål i ligan. CSA har dessutom stora problem med att göra mål och detta kommer knappast vända mot Corinthians. Därmed lägger jag ett spel på att Corinthians vinner matchen utan att släppa in något mål, till 1,80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Corinthians:
Cassio, Fagner, Manoel, Gil, Danilo Avelar, Ralf, Junior Urso, Pedrinho, Junior Sornoza, Clayson & Vagner Love.

Bekräftad startelva CSA:
Jordi, Rafinha, Luciano Castan, Alan Costa, Apodi, Naldo, Jonathan Gomez, Ricardo Bueno, Nilton, Celsinho & Alecsandro.
---

This is the stats tab
This is the post tip