Speltips: Manchester United asian -1 till 1.750 hos bet365
—-
Dags för semifinal nummer två i FA-cupen när Coventry eller Manchester United ska försöka göra Manchester City sällskap i finalen!

Manchester United går självklart in i den här matchen som rätt stora favoriter.
Coventry har gjort en väldigt fin resa genom årets FA-cup. I ligan är man dock i princip avhängda från kvalplatserna uppåt, då man har nio poäng upp med endast fyra matcher kvar.
Resultaten den senaste tiden har varit väldigt blandat. Man kommer senaste från en 3-0 förlust på bortaplan mot Birmingham, och man har 3 förluster och 2 segrar på de 5 senaste matcherna.

United har just nu fyra raka matcher utan seger. Tre av dem har visserligen varit kryss, men det är fortsatt ett United som har det kämpigt.
Nu ställs man dock mot ett betydligt lättare motstånd än man brukar, men i en match som kanske betyder mer än vanligt.Jag kommer dock välja att ge United mitt förtroende här.
Det ligger dock egentligen inte så mycket i att United är speciellt bra, utan mer i att jag inte riktigt tror att Coventry har vad som krävs.

Det är absolut inget dåligt fotbollslag som United ställs emot, men kommer Ten Hags mannar upp i någon form av nivå ska man vinna den här matchen.

Semifinaler av denna dignitet har absolut en tendens att bli jämnare än man ofta tror.
Coventry kommer dock som sagt från en klar förlust mot Birmingham senast, och innan det ytterligare en förlust mot Southampton. Så någon vidare form kliver man inte in i den här matchen med heller.
Senast mot Birmingham kändes tanken väldigt tom.

Korkat kanske med tanke på att man sällan kan lita på Manchester United numera, men här tror jag inte Coventry har vad som krävs för att stå emot.
Manchester United asian -1 till 1.750 hos bet365 spelas!

This is the stats tab
This is the post tip