Söndagens lunchmatch i den portugisiska andra ligan, Segunda Liga, eller LigaPro som den också kallas, spelas inför cirka 1 000 åskådare på Estadio Jose Santos Pinto. Marknaden anser att hemmalaget borde vinna matchen varannan gång. Det kan kanske stämma, men jag avstår då Benfica B har bra talanger som är skickliga på att göra mål. Covilha har dessutom tre raka förluster i ligan. Formen är sådär. Däremot är sannolikheten stor att vi ska få se mål i mötet och åtminstone ett mål från varje lag.

Covilha låg nyligen väldigt bra till i tabellen. Dock har de endast ett kryss och fyra förluster på sina fem senaste matcher, där tre av förlusterna har kommit i rad, i deras senaste matcher. En positiv sak som Covilha kan ta med sig till nästa mötet är att de oftast gör ett mål och nästan alltid gör mål på hemmaplan. Endast hemma mot Penafiel har det blivit mållöst, annars har Covilha varit skickliga på att göra mål. Det är en styrka i sig att klara av att näta, även i förlustmatcherna, i mitt tycke. Starkt!

Dessvärre för Covilhas del har de också släppt in en massa mål. I sina fem senaste matcher har det blivit insläppta mål.

Även om Benficas B-lag ligger trea från slutet underlättar det ingenting för Covilha. Benfica B kommer själva från en 3 - 3 match hemma mot Varzim, som ligger fyra i tabellen. I Benfica B experimenteras det en hel del i taktiken, samt att många A-lag spelare som är på väg från skador och dålig form får speltid där. Oroväckande för Benfica B är att de är ett av de lagen som släpper in flest mål. Totalt har det blivit 20 insläppta mål på 13 matcher. Deras statistik är fascinerande, där de har både gjort mål och släppt in mål i sina samtliga fem senaste matcher.

Jag ser ingen anledning till att Benfica B-lag kommer att vända på trenden utan det kommer att gå som det har gjort denna säsong. Laget kommer att göra och släppa in mål när de reser till Covilha. Jag spelar på att båda lag gör minst ett varsitt mål.

Själva oddset på att båda lag gör mål i matchen ligger på 1.84 och hittas hos Nordicbet eller Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip