CR4ZY möter Gamerlegion i en avgörande match om vem som ska gå vidare till sista matchen i denna turnering. Där de vinnande laget kommer få möta Mausesports.

CR4ZY kommer från en start period där man lyckades qualifia till majorn och i majorn var man väldigt nära att ta sig vidare till Ledgenstage men man hade otur med lottning och åkte på det bästa laget i turneringen (Astralis) man fick även möta navi som man förlorade med 2-1 mot och där med åkte ut. Detta resultat ska de vara nöjda med och har den senaste månaden klättrat fem placeringar på hltvs ranking. Laguppställningen är ännu inte klar för Gamerlegion Då man under de tre senaste matcherna har spelat med flera olika spelare och inget är klart än hur man ska spela detta kommer att göra det svårare för Gamerlegion att spela som ett lag och spela tillsammans det just nu litar bara på inviduella prestationer. Spelare som inte förväntas vara med är spelaren Scream. H2H har CR4ZY vunnit 3 av 3 maps mot Gamerlegion.


Jag tycker att CR4ZY ska vinna denna match relativt enkelt och vinna med 2-0 ska inte vara några problem då man är både bättre inviduella och som lag. Handicap -1.5 till 2.40 är ett bra spel men vill man spela säkrare kan man även spela rak etta till 1.50 hos Unibet eller LeoVegas .

Lineups enligt HLTV
CR4ZY - huNter, LETN1, nexa, ottNd, Espiranto
Gamerlegion - hampus, Dennis, HS, nawwk, SHiPZ

This is the stats tab
This is the post tip