Mitt spel: Inter -1.0 till 1.820 hos bet365.

Inter ska försöka studsa tillbaka efter den märkliga förlusten senast mot Empoli. Detta mot ett Cremonese som trots sitt kryss mot Bologna senast befinner sig på jumboplatsen i Serie A.

Inter åkte som sagt på en snöplig förlust senast i ligaspelet mot Empoli på bortaplan, där Milan Skriniar fick syna två gula inom loppet av fyrtio minuter och därmed blev utvisad. Trots att man stod upp hyfsat bra med en man mindre kunde Empoli ta ledningen efter dryga timmen och från det lyckades inte Inter komma tillbaka.

Förlusten mot Empoli var lagets första sedan i början av November förra året, och självklart är det en förlust som skapar någon form av oro i Milano-laget. På grund av det röda kortet får man även klara sig utan mittbacken Skriniar, vilket så klart är ett tungt tapp för de regerande mästarna.

Cremonese fortsätter att gå tungt. Man lyckades dock bryta sin fyra matcher långa förlustsvit i ligan senast mot Bologna vilket kanske kan ge något form av självförtroende. Faktum är dock också att man innan matchen mot Bologna lyckades slå ut Napoli och gå vidare i Coppa Italia. Två förlustfria matcher på raken för Cremonese alltså, kan det göra att man kan stå emot Inter?

Nej, det tror jag inte. För att hänga på Napoli i toppen av Serie A har inte Inter råd att tappa många fler poäng den här säsongen. Det i kombination med den klasskillnad det faktiskt är mellan lagen tror jag kommer visa sig kraftigt. Cremonese har enligt mig inte truppen för att lyckas vända på det prekära läget man befinner sig i ligamässigt

Inter väntas få klara sig utan Marcelo Brozovic ytterligare någon match innan han är tillbaka från skada, medan Cremonese troligtvis kommer till spel utan både Radu och Acella som finns på skadelistan.

Kombinationen av Inters hunger för att studsa tillbaka och den faktiska klasskillnaden som finns mellan lagen gör att mitt spel blir Inter asian handicap -1.0 till 1.820 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip