Milan gästar Cremonese på tisdagen.
Mitt speltips: Under 3 mål asian. Pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål. Vinst på noll, ett eller två, förlust vid fyra eller fler. LuckySports eller bet365.

Tufft matchande för Milan. Behövt slita i CL i alla gruppmatcher och även helgens ligamatch mot Spezia var ingen walk in the park. Ny viktig ligamatch i helgen innan VM väntar för en del av spelarna. Kort sagt; tycker inte det är upplagt för en toppinsats här. Hämta hem tre poäng till Milano utan skador - så lyder beställningen.

Saknar formstarke Giroud och viktige ytterbacken Hernandez. Giroud kanske inte hade startat, men gör att det blir färre vassa bänkalternativ. Hernandez är dock viktig för offensiven med sitt offensiva ytterbacksspel. Kanske något sämre form på tidigare så formstarke Leao också. Utbytt i ett par matcher och det luktar inte 90 minuters toppklass här.

Cremonese har släppt till en hel del mål och har svaga siffror defensivt. Känslan är dock att de tajtat till det något senaste omgångarna efter att tidigare släppt till tre mål i varje match. Offensivt är de ingen höjdare med bara elva gjorda mål hittills. Nollats i fem matcher exempelvis. Frågan är hur mycket kräm de lägger på den här matchen. Stånga sig blodiga mot bra motstånd eller förbereda sig för Empolimatchen (som spelas fredag redan!) som är mot en bottenkonkurrent.

Tillsammans har de här lagen haft fyra eller fler mål i 10/26 ligamatcher. Så det är inte så att de bara slår en 3-lina kors och tvärs hela tiden. Med tanke på förutsättningarna med det täta matchandet tycker jag att undern är en bra startposition här.

Speltips: U3 mål asian.
This is the stats tab
This is the post tip