Svag nykomling möter Juventus

Serie A
4. Juventus 3 2 1 0 8:2 7
20. Crotone 3 0 0 3 2:10 0

Senaste matcher

Genoa - Crotone 4-1
Crotone - Milan 0-2
Sassuolo - Crotone 4-2

Juve - Sampdoria 3-0
Roma - Juve 2-2
Juve - Napoli 3-0 (W.O)

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Crotone (3-5-2) Cordaz - Magallan, Marrone, Golemic - Molina, Messias, Cigarini, Petriccione, Reca - Siligardi, Simy

Saknar: Zanellato, Dragus
Osäkra: Banali, Riviere

Juventus (3-4-3) Buffon - Danilo, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Arthur, Bentancur, Frabotta - Kulusevski, Morata, Chiesa

Saknar: De Ligt, Alex Sandro, Ramsey
Osäkra: Ronaldo, McKennie

Ja, Crotone har inte imponerat i säsongsinledningen. Idel förluster och 2-10 i målskillnad efter att ha mött Genoa, Milan och Sassuolo. Det blir inte lättare motstånd framöver om man säger så. Nej, Crotones trupp känns inte som något annat än ett bottenlag. Ett par namn sticker ut, men det är på en nivå som inte bör skrämma något motstånd i Serie A. Innan uppehållet blev Crotone manglade borta mot Sassuolo med 1-4. Nu väntar svårast möjliga uppgift hemma mot Juventus. Och något annat än ett superdefensivt Crotone kommer vi knappast att få se.

Juventus har inlett säsongen med att vinna mot Sampdoria, kryssa borta mot Roma och vinna på walkover mot Napoli. Det man kan säga är att Andrea Pirlos mannar inte hunnit visa allt man går för. Till lördagskvällens match så saknas en rad spelare. Ronaldo osäker på grund av corona men laget är trots det välutrustat.

Dejan Kulusevski förväntas starta och det ska bli spännande att se vad han kan göra mot ett darrigt försvar. Jag kan inte se något annat än att den gamla damen går segrandes i striden mot en nykomling som inlett säsongen svagt.

SPELTIPS
Jag spelar Juventus asian hcp -1,5 till 2.28 hos Unibet , LeoVegas & Casumo (3/5 units).

Unibet livestreamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip