Returmöte i EL-kvalet mellan Crusaders och Wolverhampton. Första mötet vann Wolves bekvämt på Molineux med 2-0 i en match som var rejält enkelriktad då Crusaders stod otroligt lågt – enorm kvalitétsskillnad alltså. Nu har Wolves en ledning med två bollar och ska bara åka till Seaview i Belfast och försvara den ledningen. Jag spelar under 3 mål asian till 2,10x.

Statistik från första mötet mellan Wolves - Crusaders:
Bollinnehav: 68-21%
Skott: 23-1
Skott på mål: 11-0
Hörnor: 11-1

Detta Crusaders. Tränaren Stephen Baxter och hans lag kommer självfallet göra allt för att avancera vidare och möta FK Jablonec eller FC Pyunik – det pratas om att en sådan prestation skulle vara klubbens största framgång i historien.
Men jag har mycket svårt att se detta hända.
Wolves var otroligt mycket bättre i första mötet, hade vissa problem med utdelningen på deras chanser men Crusaders stod mycket lågt hela matchen. Och det tror jag att de kommer göra även här.
Matchen spelas på konstgräs men jag tror Wolves kommer kunna hålla i bollen större delar av matchen. Spela av denna match, mer eller mindre. Crusaders kommer få springa – och frågan är om orken kommer finnas där när chanserna för att kontra dyker upp?

Brittiska medier skrev ändå, efter första matchen, att tränaren Nuno Espirito Santo och Wolves har en bit kvar till den där Premier League-formen som de visade upp förra säsongen när de slutade sjua och blev "Best of the rest" i ligan. Det fanns stunder i första matchen där de hade uppenbara problem med att tränga igenom Crusaders försvar. 2–0-målet kom på tilläggstid efter 90 min. Tveksamt om formen finns där redan nu.

Wolves startade senast med:
Patricio - Bennett, Coady, Boly - Traore, Dendoncker, Neves, Otto - Moutinho - Gibbs-White, Jota.

Santo har hintat om att ge de yngre spelarna chansen, återstår att se hur mycket han vågar lufta truppen. Klart är att Doherty är out. Neves skadade sig lätt senast men verkar inte vara något allvarligt. Romain Saiss och Raul Jimenez anslöt till laget förra veckan – möjligt att de kan få speltid.

Möjliga startelvor (Sportsmole):
Crusaders: O'Neill; Forsythe, Burns, Coates, Hegarty; Caddell, Hale, Thompson, Lowry; Heatley, Clarke
Wolves: Patricio; Bennett, Coady, Boly; Otto, Dendoncker, Moutinho, Neves, Vinagre; Jota, Jimenez

Väldigt stängt i första mötet. Crusaders tvingades långt långt ner och jag tvekar på att de kan lyfta laget högre här faktiskt – lär ligga på kontringar. Men jaga kommer de behöva göra. Wolves kommer vilja kontrollera bollinnehavet men inte helt lätt att skapa lägen mot ett lågt Crusaders på bortaplan. Det fick vi se i första matchen.

SPEL: Under 3 mål asian till 2,12x
(pengarna tillbaka vid exakt tre mål)

1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip