Såväl Cruz Azul som Atletico San Luis har haft en tuff säsongsinledning.
Cruz Azul, som den storklubben de är, agerade tidigt och sparkade Raul Gutierrez bara några omgångar in i säsongen. In kom istället rutinerade och framgångsrike tränaren Ricardo Ferretti. Ferretti, som hade varit arbetslös i drygt 6 månader, är en brasiliansk tränare som är mycket uppskattad i Mexico. Detta framförallt pga hans långa och framgångsrika sejour i storklubben Tigres. Uppdraget därefter vart ett mindre lyckat sådant, men i ärlighetens namn var det svårt att se någon tränare över huvudtaget lyckas med Juarez då, och även nu, usla trupp.

Med Ferrettis intåg har även resultaten börjat gå Cruz Azuls väg även om spelet inte varit på den nivån som såväl fans och media förväntar sig av en klubb av Cruz Azuls dignitet. De saknar fortfarande en pålitlig målskytt högst uppe som kan avgöra tighta matcher.

Bortalaget Atletico San Luis är med ligans mått mät en liten klubb. De har visserligen lyckats pricka rätt med vissa värvningar genom åren, men de är en lilleputt i jämförelse med Cruz Azul.
Årets Atletico San Luis skrämmer inte många lag i ligan och spelet ser faktiskt sämre ut än vad det gjort på många år. På bortaplan spelar man väldigt tight och har där oerhört svårt att måla. De har inte lyckats måla på fyra raka matcher och mycket tyder på ytterligare en tight match.

En riskminimerande Ricardo Ferretti

Tränaren Ricardo Ferretti har ofta fått mycket ros av både supportrar och i media.
Jag däremot är inte riktigt av samma åsikt. Visst kan han leverera resultat, men dessa har han uppnåt med vad som då var Mexicos överlägset bästa lag. Jag ogillar också hans otroligt försiktiga approach som han har till varje match. Han vet inte hur man lägger plattan i mattan så att säga.

Så trots att helgens motstånd är ett mycket svagt sådant så kommer Ferretti att ställa ut ett stabilt och riskminimerande lag.
Atletico San Luis kommer göra detsamma och således tycker jag att oddset på ett underspel är på tok för högt just nu.

Under 2.5 mål @ 1.93 spelas hos Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip