Speltips: Cruz Azul -0.75 Asian handicap

Och så kom äntligen Cruz Azuls seger i den förra omgången när man de hemmaslog Mazatlan med 2-1. Siffrorna hade kunnat blivit än större om de förvaltat 11 vs 10 spelet bättre, men 3p på kontot är 3p på kontot.

Cruz Azuls underliggande siffror under nye tränaren Anselmi, senast i Independiente del Valle, ligger på en positiv differens. Så brukar det förvisso oftast se ut för den possessionälskande tränaren och segern senast gav välförtjänt andrum och en bekräftelse på att dominansen förr eller senare lönar sig.

Cruz Azuls, och landslagets, trollgubbe Uriel Antuna har varit riktigt nyttig under Anselmi och han har med sitt inläggsspel varit bakom bägge Cruz Azuls mål hittills. I övrigt har även nyförvärven kommit in i laget imponerande fort och så gott som samtliga lite tyngre värvningar har redan hittat sin plats i startelvan.

Viktigt också att nyförvärvet Gabriel Fernandez fick göra sitt första tävlingsmål för klubben då Cruz Azuls offensiv är högst beroende av hans leverans då han är den renodlade strikern som ska avsluta anfallen.

Hur länge får Piojo Herrera sitta kvar?

Tijuanas kräftgång verkar aldrig ta slut.

De har spelat 3 matcher hittills. 2 av dessa på hemmaplan. 1 av dessa mot ett B-lag och lagets enda bortamatch hittills var mot "medelmåttigt" motstånd. Resultatet? Noll segrar, två kryss och en förlust.

Uselt, helt enkelt!

Jag spelade emot Tijuana i den senaste omgången i en match som också fick sig en write up av undertecknad. Marknaden var inte helt enig med mig då den tyckte att Tijuana skulle vara favs i den matchen men med facit i hand så är jag fortsatt trygg i den bedömningen då Chivas faktiskt var det bättre laget och närmare segern.

En annan sak som jag noterat är den usla kvalitén på Tijuanas konstgräsmatta. Utan att ha kollat upp när den byttes senast så ser den VERKLIGEN ut att vara i behov av att bytas ut. Bollen rullar sämre än på den värsta åkern ni kan föreställa er och jag undrar hur det på något sätt ska gynna Tijuana som inte ens klarar av att vinna på hemmaplan? Hur ska man få ordentligt matchande när man spelar på en usel matta varannan vecka och på resterande veckor på ett underlag man inte är vana vid... Nåväl!

Tijuana är numera uppe i 10 raka bortamatcher utan seger (0-2-8) om vi räknar med Aperturan och lär få det tufft mot ett motiverat Cruz Azul. Hemmalaget har högre höjd och kommer med boostad moral efter säsongens första seger. 2-0?

Cruz Azul -0.75 spelas med 1 unit till 1.87 hos Unibet .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip