Över 2,5 mål i Arsenal-Crystal Palace spelas.

Här ser jag båda lagen näta.
Crystal Palace ser helt klart bättre ut under Ray Hodgson. På hemmaplan har man nu gjort två mål i sex raka ligamatcher - starkt. Obesegrade i åtta raka matcher. Får tillbaka Benteke efter avstängning här - vilket är ett stort plus då han är en spelartyp som kompletterar övriga anfallsess på ett bra sätt. Med sin fysiska närvaro ger han fler alternativ i anfallsspelet. Med tanke på hur Arsenals defensiv stundtals ser ut förväntar man sig nästan aldrig en nolla i insläppta-kolumnen för deras del. Särskilt inte på bortaplan. Vid sidan av Benteke finns en formstark Zaha, som säkerligen kommer skapa en del lägen här.

Jag har varit inne på xG-faktorn tidigare för Palace: De skapar väldigt många lägen, men gör få mål. Enligt xG "borde" de gjort 27.40, i verkligheten har de gjort 16. Största diffen något lag har, det där kommer jämna ut sig över tid. Målen kommer att komma.

Tänkbart lag:

Speroni
Kelly, Tomkins, Dann, Schlupp
Townsend, Milivojevic, Cabaye, Loftus-Cheek,
Benteke, Zaha

Arsenal kommer från 3-3 hemma mot Liverpool. Det kunde blivit fler än 3 insläppta mål om det inte varit för Pool-ineffektivitet/bra målvaktsspel av Cech. Även om det blivit en del hållna nollor på sistone så litar jag som sagt inte alls på försvarsspelet. Så fort det sätts på prov blir det skakigt och misstagsbenäget.

Samtidigt tillhör Crystal Palace botten i "clean sheets"-tabellen oc hde saknar alltjämt sin, i mitt tycke, bäste back (Sakho). Arsenal måste vinna varje match mot den här typen av motstånd och med Özil, Sanchez, Lacazette, Wilshere, Welbeck, Walcott tillgängliga borde de kunna skrapa ihop åtminstone något mål mot ett defensivt begränsat Palace.

Tror det här blir en riktigt tempofylld match med relativt bra drag på läktaren och mycket intensitet och lite ställningskrig på mittfältet. Tror Palace kommer försöka spela rakt och enketl och då har de bra chanser att skapa något mot den här Arsenaldefensiven.

Kan se bägge lagen näta och tror inte det stannar på 1-1. 2-1 åt endera håll?


This is the stats tab
This is the post tip