Arsenal ska försöka ta sin tolfte raka seger när man gästar Selhurst Park under eftermiddagen.

Crystal Palace har inte fått någon bra start på säsongen och behöver vända på den negativa trend. Tre raka förluster mot lag som tillhör mittenskiftet. Det håller inte om man vill hamna på den övre halvan för Roy Hodgsons lag. Intressant att se om man kan störa ett starkt Arsenal - för Palace har en förmåga att ta fram det allra bästa när topplagen kommer på besök.

Arsenal fortsätter att - göra mål och släppa in mål. Har varit negativ till deras försvarsspel ett bra tag nu och tycker kritiken är befogad när jag ser deras matcher men på något sätt lyckas de krångla sig ur det och är laget som gjort flest mål när domaren blåser av. Ska bli oerhört intressant att se nästa vecka när man gästas av Liverpool, för Klopps lag kommer straffa Arsenal om de fortsätter att bjuda på lägen. Men det tar vi då - nu är det fokus på den här matchen.

Offensiven har inte sprudlat av energi på senaste i Palace, men när Arsenal kommer på besök så är känslan att man hittar något att jobba med i offensiven. Har spelat överspel i antal skott flera gånger redan under säsongen när Arsenal är på plan och ser ingen anledning att ändra på det. 29, 27, 30 är deras tre senaste matcher i skottstatistiken för båda lagen tillsammans.

Jag spelar över 23,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip