Måndagsmatch i PL mellan Brighton och Crystal Palace.
Mitt speltips: Över 4,5 hörnor för Brighton. Spelet läggs hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

Tycker Brighton sett mycket bra ut i de senaste matcherna. Pressade Liverpool på Anfield, Emirates-vann mot Arsenal och var nära att lugga ett bra Wolves på segern senast (2-2). Potter spelar en positiv fotboll med mycket bollinnehav. Snittar sjunde mest boll i ligan - vilket är riktigt imponerande. Spelar väl kanske inte med de där klassiska yttrarna som slickar linjen och skapar hörnor genom att utmana och slå inlägg, men kommer till en hel del avslut och har ofta mycket boll i sista tredjedelen.

Ställs nu mot ett Palace som har ett av de lägsta snitten för bollinnehav i ligan. Hodgson har ett välorganiserat lag som älskar att ligga rätt lågt för att sedan ställa om på Zaha m.fl. Är ett av de lagen som släpper till flest hörnor per match i snitt:
- Släppt till fem eller fler hörnor i 12/16 PL-matcher den här säsongen.
- Släppt till fem eller fler hörnor i åtta raka PL-matcher inför den här.

Med tanke på att Crystal Palace saknar ett par ytterbackar tror jag Brighton kommer söka kantytor ännu mer än vanligt. Ser framför mig en matchbild där Brighton har klart mer boll än hemmalaget och att det anfallsspelet förr eller senare kommer mynna ut i tillräckligt många hörnor för att "slå" den här linan.

This is the stats tab
This is the post tip