Dags för ett mittenmöte i den 32:a omgången av Premier League då London laget Crystal Palace tar emot Burnley hemma på Selhurst Park.

Crystal Palace ligger på en tionde plats i ligan med 42 inspelade poäng, alltså en hyfsat lyckad säsong än så länge för laget då man inte har med bottenstriden i serien att göra. Laget har spelat bra lite under radarn senaste matcherna och har under de fem senaste matcherna fyra vinster och då endast en förlust vilket var emot överlägsna Liverpool.

Bortalaget kommer till matchen med lika många poäng inspelade som Palace men sämre målskillnad vilket placerar dem på en elfte plats i tabellen. Laget kommer till matchen efter en vinst senast hemma mot Watford där Jay Rodriguez avgjorde med matchens enda mål, senaste fem matcherna har man dock endast två vinster.

Jag tror på en match där det inte tillkommer speciellt mycket målchanser, då jag tror på två lag som fortsätter att spela sitt tajta och tuffa spel som jag tror kommer leda till mycket kamp och spel på mittplan. Med denna match bild tror jag på få hörnor och mitt speltips blir därför under 10.5 hörnor i matchen till 1.87 på Casumo mm. I matcherna sedan omstarten har Palace fixat till sig fyra hörnor totalt på dessa två matcher medans Burnley endast fixat två stycken sedan omstarten.

Speltips Crystal Palace vs Burnley:
Under 10.5 hörnor i matchen, odds 1.87 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip