Leeds United gästar Crystal Palace på Selhurst Park under måndagskvällen och här väljer jag att plocka ett specialspel till 1.90 gånger insatsen. Spelet handlar om att Leeds-spelaren Rodrigo Moreno ska få iväg ett skott på mål, och det tror jag han fixar.

Gästande Leeds kliver in i denna bortamatch som underdogs. Bortalaget för dagen har förvisso en god form med fyra raka tävlingsmatcher i ligan utan förlust och senast Leeds var i farten så tog de full pott genom en 3-0-seger borta mot Watford. I den segern blev Rodrigo målskytt då han satte 2-0-målet i matchminut 73 och den 31-årige spanjoren har nu stått för sex mål på 22 Premier League-matcher den här säsongen.

Crystal Palace som agerar hemmalag har ingen vidare trend. Hemmalaget noteras nämligen för tre raka torsk och nu senast föll de med uddamålet borta mot Newcastle United, 1-0 slutade den matchen. Crystal Palace släppte där till fyra skott mot sin målvakt, varav ett alltså gick i mål. Senast Palace agerade hemmalag tog de emot Arsenal och vann då med 3-0, men sedan dess har de gjort tre raka bortamatcher och alltså förlorat samtliga.

När dessa lag mötes senast så tog Leeds en trepoängare på sin hemmaplan och detta genom en 1-0-seger. Då stod Raphinha för matchens enda mål och detta på straffspark i matchminut 93. Nu är det alltså dags för returmöte och på spel är tre mycket viktiga poäng.

Leeds har i skrivandets stund tre poäng ner till Everton och för Crystal Palace är det sju poäng ner till Everton som just nu håller 0-0 mot Liverpool (återstår att se hur den matchen slutar). Både Leeds och Crystal Palace siktar såklart på poäng här, vilket ger andrum till bottenstriden och min idé är att en hyggligt skottvillig spanjor mäktar med minst ett skott på mål när Leeds jagar en ny trepoängare.

Rodrigo har ett snitt på strax under två skott per match så här långt i ligasammanhang och jag hoppas och tror att han står för något likande denna måndagskväll.

SPELTIPS
Rodrigo över 0,5 skott på mål till 1.90 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip