Crystal Palace tar emot Liverpool på Selhurst Park i kvällsmatchen. Jag tror vi har en målrik match att vänta.

Tre senaste matcher:

Leicester-Crystal Palace 3-1
Crystal Palace-West Ham 0-1
Everton-Crystal Palace 1-1

Liverpool-Tottenham 2-1
Liverpool-West Brom 2-1
Liverpool-Man United 0-0

Crystal Palace på hemmaplan är ingen lätt match för något lag. Där är man bra och man har kanske den bästa stämningen i hela England med deras supportrar som ständigt sjunger och hoppar på kortsidan. Man har tappat Bolasie till den här säsongen och man ser lite mer opålitliga ut. Funkade inte spelet så kunde man oftast lita sig på att Bolasie kunde göra det lilla extra och på det sättet ta poäng. Men anfallsspelet är fortfarande bra för Palace. Man har fått in Benteke som gjort det bra och framförallt gjort några mål, som är så viktigt för en striker.

Liverpool spelade i tisdags mot Tottenham i ligacupen och man kanske är slitna? Men nej det tanken kan man släppa. Kan vara någon spelare som får spela här igen men troligtvis kommer det 11 nya spelare som får starta här jämförelse med i veckan. Har varit inne på det tidigare när det kommer till Liverpool att offensiven ser väldigt spännande ut medan försvaret behöver förbättras (även om det sett bättre ut) för att kunna slåss om titeln. Släppt in mål i 4/5 senaste mactherna. Då har motståndet varit bl.a. Hull och West Brom på hemmaplan.

Crystal Palace kan ställa till med problem för Liverpool. Liverpools defensiv kan få det svettigt med en Benteke som vill visa att han det var ett dåligt val att släppa honom. Att tänka mig att han är rätt så sugen på att få fira mot sitt gamla lag där han aldrig riktigt fick till det. Att Liverpool ska göra mål här ses som väldigt troligt. Anfallsspelet kryllar av idéer och fantasi bör lösa minst 1 på Selhurst Park.

Jag spelar att båda lagen gör mål @1.75 4/7u hos bet465


This is the stats tab
This is the post tip