Omgång två stängs på måndagskvällen på Selhurst Park när Crystal Palace tar emot Liverpool.

Crystal Palace började säsongen på bortaplan mot nykomlingen Fulham. Laget kritiserades i hur man valde att spela fotboll men poängen åkte man hem med, och mer än så kan man inte begära. Palace har fått behålla Wilfried Zaha, som betyder oerhört mycket för det här laget. Han står för mycket av det kreativa på den offensiva planhalvan.

Liverpool knockade West Ham enkelt i sin premiärmatch - med siffrorna 4-0.
Ett svårare test ställs man nu inför på Selhurst Park. Men visst är chansen stor för Klopps lag att han får vända hem till Liverpool med en ny trepoängare.

Jag har till den här matchen riktat in mig på antal offsides i matchen.
Linan är lagd på 3,5 till ett snarlikt odds på båda sidorna. Känslan är att överspelet borde vara favorit i den här matchen.
Palace vill spela en rätt så rak fotboll med sina kvicka yttrar, Zaha och Townsend. Dessutom kommer laget backa hem på sin egen planhalva och då kommer, främst Zaha, va beredd att sticka i djupled så fort chansen uppstår. Premiärmatchen mot Fulham hade laget tre offsides i matchen.

Liverpool är, utan att ha allt för mycket underlag för att uttala mig om detta, nog ett av lag i serien som toppar den här statistiken om man går tillbaka till förra säsongen. Ni som följer eller har sett detta röda lag vet att det ska gå rakt och går oftast hissnande fort när man gör attacken. Förra helgen mot West Ham blev inget undantag, fem stycken trots ett bollinnehav på över 65% talat sitt tydliga språk.

Jag spelar över 3,5 offsides i matchen @1.80 hos bet365 med 3/5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip