Roy Hodgsons Crystal Palace tar sig an suveränen Liverpool.

Förra säsongen
Liverpool - Crystal Palace 4-3
Crystal Palace - Liverpool 0-2

Premier League
1. Liverpool 12 11 1 0 28:10 34
12. Crystal Palace 12 4 3 5 10:16 15

Palace hemma
6 2 2 2 4:5 8

Formen
V, F, O, F, F

Senaste match
Chelsea - Crystal Palace 2-0

Liverpool borta
6 5 1 0 11:4 16

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Liverpool - Man City 3-1

Kan Wilfried Zaha spela i eftermiddag? Det är en fråga som Roy Hodgson och alla Palacefans ställer sig. Stjärnan klev av fotskadad mot Chelsea innan landslagsuppehållet och testas sent. Han blir viktig om Palace ska ha skrällchans. För Liverpools del var många ute och spelade landslag, en som är osäker är Henderson som kastade in handduken i Englands sista match på grund av sjukdom. Matip är out och det spekuleras i att varken Salah eller Robertson kommer starta på grund av känningar. Nåväl, Liverpool kan trots detta ställa upp med ett bra lag.
Ett Liverpool som vunnit makalösa 20 av 21 senaste i Premier League. Ett Liverpool som gjort minst två mål i 19/21 senaste matcherna. Ett Liverpool som spelat matcher med över 2,5 mål i 10/12 senaste. Samtidigt är Palace tvärt om på hemmaplan. Under 2,5 mål i sina sex senaste hemmamatcher.
Liverpool har ett antal nyckelspelare att fundera på dess medverkan här, men vet samtidigt om att Man City möter Chelsea och skulle kunna tappa poäng där. Vilket skulle kunna betyda att Liverpool drar ifrån ytterligare i toppen. Ett försprång på tolv poäng skulle kunna bli verklighet, vilket inte blir lätt att ta igen för City. Ett City som "bara" slog Palace med 0-2 när de spelade här på Selhurst Park.

Preliminära elvor (Whoscored)

Crystal P (4-5-1) Hennessay - Kelly, Tomkins, Cahill, Aanholt - Townsend, McArthur, Milivojevic, McCarthy, Zaha - Ayew

Saknar: Wickham, Sakho
Osäkra: Zaha, Ward

Liverpool (4-3-3) Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Dijk, Milner - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Mané, Firmino, Origi

Saknar: Clyne, Matip, Henderson, Shaqiri
Osäkra: Robertson, Gomez, Elliot, Kelleher

SPELTIPS
Jag spelar Liverpool och under 3,5 mål till 2.15 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip