Crystal Palace gästs av Liverpool under söndagen och här väljer jag att plocka Diogo Jota som målskytt till 2.30 hos Bethard .

Hemmalaget kliver in i denna match som underdogs. Crystal Palace är i detta nu på en elfteplats i Premier League och noteras för en målskillnad på 30-31 efter 21 ligamatcher. Ser vi till dagsform har Palace gjort det i hyggligt i närtid då de noteras för tre segrar, en oavgjord och två förluster på deras fem senaste.

Liverpool som agerar bortalag har fem raka utan förlust. Tidigare i veckan löste de seger på bortagräs mot Arsenal i Ligacupen och detta genom en 2-0-seger. Ligamatchen innan ställdes de mot Brentford på hemmagräs och då vann de med 3-0 och i gästernas senaste match stod Diogo Jota för båda målen när Liverpool slog Arsenal.

När Liverpool var på besök här i fjol vann de med 7-0. Därefter har de två raka hemmasegrar mot detta Crystal Palace också och då med 2-0 respektive 3-0. Chansen är stor att Liverpool fixar tre poäng igen, men min idé är att målskytten Diogo Jota fortsätter leverera när lirare som Mané och Salah saknas på grund av landslagsspel.

SPELTIPS
Diogo Jota som målskytt (anytime) spelas till 2.30 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip