Speltips: Liverpool + under 3,5 mål i matchen till 2.41 hos Bethard .

Crystal Palace mot Liverpool på Selhurst Park under lördagen. Palace är inne i en tung period resultat- och prestationsmässigt. Endast en inspelad poäng på de fyra senaste matcherna där förluster mot Everton, Luton och senast Bournemouth ingår.

Andra bullar är det i Liverpool. Seger med 2-0 mot Sheffield United senast och endast två poäng bakom serieledande Arsenal i toppen. Spelet kanske inte ser super ut, men man har en tendens att få med sig resultat trots det.

Palace är som sagt inne i en tyngre trend. På hemmaplan har man endast en seger den här säsongen och just nu har man fem raka utan seger på hemmaplan där de tre senaste är förluster.
Man saknar även sina två kanske viktigaste spelare i Eze och Doucoure som inte heller kommer vara tillbaka till den här matchen. Även vänsterbacken Mitchell väntas missa den här matchen, vilket inte gör det lättare. En Liverpool-seger ligger verkligen i korten sett till förutsättningarna.

Jag tror även att det kan bli en relativt målsnål historia. Crystal Palace är i grunden ett lag med sina styrkor i defensiven. Nu har man läckt en aning mycket den senaste tiden men när Liverpool kommer på besök tror jag man kommer lägga sig lågt och hålla tätt så länge som möjligt.
Liverpool har haft det lite tuffare att låsa upp lågt stående försvar, samtidigt som man inte sprutat in mål heller den senaste tiden. Man har inte gjort mer än två mål i en bortamatch på de senaste sju försöken.

Formsvagt Palace får det tufft

Ett skadedrabbat och formsvagt Palace ska Liverpool ha goda chanser att slå, men jag tror inte det blir någon överkörning. Palace är målsnåla både framåt och bakåt i grunden, och ett Liverpool som har spelat tre matcher på en vecka tror jag inte målexploderar.

Liverpool seger och under 3,5 mål i matchen till 2.41 spelas med glädje hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip