Mellan dubbelmötet mot Tottenham i Champions League ska Manchester City resa till London för att möta Crystal Palace i ligan.
Tottenham kom med styrkebesked under lördagen och nu ska Pep och City göra detsamma – det taktiska i CL-mötet var nog något av de sämsta jag sett under Pep.
Här kommer City styra spelet mot ett Crystal Palace som bara har hittat nätmaskorna 13 gånger på hemmaplan denna säsong.

Tabell:
2. Manchester City 32 26 2 4 83/21 80p W W W W W W
12. Crystal Palace 33 11 6 16 39/43 39p L W L W L W

Crystal Palace har 11 poäng ner till nedflyttningsplats – ska inte vara någon fara Roy Hodgsons lag.
Kommer senast från en vinst på bortaplan mot Newcastle med 1-0. Blandar och ger just nu, vinner och förlorar varannan ungefär.
Målskyttet har varit riktigt svagt hemma denna säsong. Endast 13 gånger på 16 försök har Palace hittat nätmaskorna på hemmaplan denna säsong. Alldeles för dåligt med spelare som Batshuayi, Townsend och Zaha i bygget.
Säkert motiverande att försöka störa ett topplag i deras toppstrid men i övrigt har jag svårt att se motivationen från Crystal Palace här. Placerar sig mitt i tabellen utan chans på Europaplatserna.
Mittbacken Tomkins drog på sig en skada senast och är ett frågetecken här.
Med Sakho redan skadad har Hodgson en del att fundera på här.

Guaita
Wan-Bissaka, Kelly, Dann, Aanholt
Townsend, McArthur, Milivojevic, Schlupp
Batshuayi, Zaha

Pep bör rotera bygget en del här, inför andra mötet med Tottenham nästa vecka.
City behöver lite av en reaktion här för att komma laddade inför matchen mot Tottenham i Champions League – frågan är om det är så smart när en så viktig match väntar nästa säsong? Njae, här gäller det för City att ta ledningen och sen stänga matchen, för att börja ladda inför matchen i Champions League.
De Bruyne startade inte senast men frågan är om han får chansen här. Skulle inte förvåna om Pep vilar Raheem Sterling, Sergio Aguero and De Bruyne här.
Citys försvarsspel har varit bra på bortaplan denna säsong då de släppt in endast nio mål på 15 bortamatcher.

Citys senaste bortamatcher:
Everton 0-2 Man City
Borunemouth 0-1 Man City
Fulham 0-2 Man City

Ederson
Walker, Stones, Laporte, Mendy
Gundogan, Fernandinho, Bruyne
Sterling, Jesus, Sané

City har sett strålande ut i försvarsspelet på bortagräs denna säsong. Hållit nollan i de tre senaste bortamatcherna. Tufft för Crystal Palace som ser svaga ut på hemmagräset.
Denna match gäller det att städa av fort för att få så bra uppladdning som möjligt inför matchen mot Tottenham nästa vecka.

SPEL: Under 3 mål asian hcp till 1,84x. Insatsen tillbaka vid exakt 3 mål.
2/5 units – Hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip