Man City reser till London för att möta Crystal Palace i den sena PL-matchen på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. 1.90 hos bet365 .

Ingen har väl missat att Man City har en del defensiva problem. Släppt in mål i 5/8 PL-matcher och det är tydligt att Laporte (och i viss mån Kompany) saknas som defensiva ledare. Otamendi är lite av en säkerhetsrisk och Fernandinho är ingen superbra mittback i min bok. Nu håller de visserligen nollan i en del matcher ändå tack vare att de är så bollskickliga och bra i sin press, men det krävs inte många situationer för motståndarna med boll i offensiv tredjedel för att det ska bli farligt. Släpper till en hel del målchanser för att vara så spelmässigt överlägsna. Både Liverpool och Man United har en lägre total xg against-summa enligt min statistiktjänst.

Crystal Palce är väl inte det mest spännande laget i ligan, men de har ändå ett stabilt lag som är rätt tunga på fasta situationer. Har också Zaha, som är en av ligans bästa icke topp sex-spelare. Har han en bra dag kommer han kunna såra Man City rejält om vassa kontringslägen uppstår.

Med Man City vet man aldrig vilka som får spela. Dessutom frågetecken runt Kevin de Bruyne, som gått skadad. Verkar dock som att belgaren ät tillbaka i träning, så han borde vara högaktuell här i så fall. Oavsett om han är tillgänglig eller ej ska offensiven vara tillräckligt bra för att göra mål här. Gick visserligen mållösa mot Wolves före uppehållet, men det kommer inte hända särskilt många gånger till den här säsongen.

Tänkbar elva:
Ederson,
Walker, Fernandinho, Otamendi, ZInchenko
De Bruyne, Rodri, Silva
Mahrez, Aguero, Sterling

Man City lär väl vara rejält revanschsugna med tanke på förlusten mot Wolves. Ska väl vinna det här rätt bekvämt till slut. Men med tanke på hur det sett ut senaste tiden blir jag inte förvånad om Palace gör mål här. Efter en svag säsongsinledning har de gjort mål i fem av de senaste sex matcherna.

1-3?

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen. 1.90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip