Ett Palace som vill försvara och ett City som vill ha boll. Har nog aldrig varit enklare att förutspå hur en match kommer se ut.

Crystal Palace är så gott som klara för nytt kontrakt för Fulham vinner inte sina fem matcher som är kvar. Håller sig kvar tack vare ett försvarsspel men också mycket på ren tur. Det känns lite konstigt att säkra kontraktet med fler omgångar kvar och kalla det för tur men det är verkligen min känsla. Har varit flera matcher där de aldrig borde varit nära någon poäng och sen har det genererat i tre poäng.

Man City leder serien med tio poäng och det kommer bli den ljusblåa delen av Manchester som får lyfta bucklan. Men just nu är Champions League i fokus. Fösta mötet är klart och när det vänder tillbaka till England så har Peps lag ett gyllene läge att nå final efter vinst 2-1 i Paris. Det är till veckan som bästa möjliga elva ska spela men det gör inte mig något idag.

City har en tendens att rulla väldigt mycket boll utan att försöka skapa så mycket. Men vilas några tänkbara startspelare så får andra chansen idag. Exempelvis Sterling som får allt svårare att starta och behöver visa något när han spelar. Fick chansen i ligacupen och sköt då fem skott varav noll på mål. Syntes tydligt hur gärna han ville göra mål och så är det med flera spelare som får ett bra läge att göra just det idag.

Jag har två spel som jag tror mycket på i den här matchen.
Man City över 15,5 skott @2.20 med 3u.
Crystal Palace över 8,5 insparkar @1.80 3u.
Båda spelen hittas under "skapa ett spel" hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip