Tar Crystal Palace att vinna med insatsen tillbaka på kryss mot Man United.
Ger 2.35 hos världens största spelbolag; bet365

Man United kommer in i den här matchen med bara två dagars vila efter urladdningen mot Liverpool i söndags (0-0). har dessutom matchats tufft den senaste tiden med tanke på att de är kvar i såväl FA-cupen som CL. Lägg till att laget dras med ett gäng tuffa skador:
- Martial, Lingard, Herrera, Mata, Phil Jones och Matic är out. Rashford åt smärtstillande och haltade i en timme mot Liverpool - men kan kanske spela enligt Solskjaer:
“As for Rashy [Marcus Rashford], we're going to work on him for as long as we can to see if he gets ready because that wasn't as bad as we first feared, so luckily I don't think we damaged it any more by him finishing the game “He might have a chance of playing. Then again I don't think there'll be anyone else coming back for this game. So there'll be a chance for the kids.”

Tänkbart lag:
De Gea
Young, Lindelöf, Smalling, Shaw
Mctominay
Pereira, Fred
Pogba
Lukaku, Sanchez

Klart att kapaciteten hos Sanchez och Lukaku är stor - men faktum är att ingen av dem visat något särskilt senaste tiden. Möjligen att de plötsligt kan blixtra till och hitta gammal form, men inte mycket pekar på det. Ett mittfält med McTominay, Pereira och Fred är knappast toppklass heller - Pogba får dra ett tungt lass här.

Palace har fyra raka utan förlust. Är svårspelade på hemmaplan där de förlorat knappt mot Spurs, Liverpool och Chelsea men nypt en pinne mot Arsenal. För en månad sedan gav man Liverpool en rejäl match på Anfield (förlust 4-3). Senast, i 4-1-segern mot Leicester, fick även Batshuayi näta. Just hans intåg tror jag har gjort laget gott - en målfarlig striker som kan underlätta/ge ytor för Zaha. Allt för lång tid har han tvingats bära anfallssepelt på egen hand. Har ett okej skadeläge med Wan-Bissaka och Sakho out pga skador. Hyfsad täckning på de positionerna dock.

Det här är en tuff match för alla lag att hantera. För Man United, med en mängd skador och bara två dagars vila, tror jag det blir svårt här. Pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem i en match som jag tror blir jämn.

Speltips: Palace med asian hcp 0 - odds 2.35 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip