Crystal Palace tar emot Manchester United på Selhurst Park i London. Hemmalaget är inte favoriter, men det är inte långt därifrån. United har stått för en medioker säsongsavslutning och siktar såklart på att avsluta snyggast möjligt, men det gör Crystal Place också så här går undertecknad för ett överspel.

Hemmalaget Crystal Palace kommer närmast från en uddamålsförlust och detta mot Everton. Där och då hade Palace skaffat sig en 2-0-ledning redan efter 36 minuters spel och detta efter att Jean-Philippe Mateta öppnat målskyttet och innan första halvlek var över så fördubblade Jordan Ayew ledningen till 2-0, vilket också stod sig till halvtidsvilan. I den andra halvleken var det dock ett starkt hemmalag som hämtade upp underläget till seger med 3-2.

Vad gäller gästande Manchester United så har de stått för en svag säsongsavslutning. På de fem senaste har bortalaget endast en seger och i deras senaste bortamatch föll de med klara 4-0 borta mot Brighton! Där hade Brighton 1-0-ledning efter första 45, men i den andra halvleken stod de för 2-0, 3-0 och sedan kom hela 4-0 också. Nu har United fortfarande sin sjätteplats i egna händer och just nu har West Ham två poäng att ta ikapp.

West Ham ställs mot just Brighton borta och måste vinna för att ta sig ikapp och förbi. United? De har inte råd att göra bort sig här för en missad topp sex-placering är såklart ett jättefiasko.

Palace? De har chans att glida upp på en hedersam tiondeplats om alla resultat faller väl ut för deras del och vill såklart avsluta snyggt på hemmaplan.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.74 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip