Speltips: Crystal Palace asian 0.0 till 1.70 hos bet365 .
—-
Måndagsboll i Premier League när Crystal Palace tar emot Manchester United hemma på Selhurst Park.

Hemmalaget Palace kommer från en fin period resultatmässigt. Tre segrar och ett kryss på de fyra senaste matcherna och man går mot en stark avslutning av en annars rätt medioker säsong.
Man har en offensiv som faktiskt inte är helt tokig. Mateta längst fram har hittat formen rejält och när både Olise och Eze är friska och krya är det två av ligans bästa spelare att se på.

United kommer från ett kryss senast mot Burnley, och det var en match som kunde vunnits av båda lagen. Det saknades inte chanser i båda riktningar, men matchen slutade endast 1-1.
Skadorna fortsätter gäcka United där Casemiro den senaste tiden fått agera mittback, och lär få göra det även här.

Formstarkt Crystal Palace

Jag tror att ett formstark Crystal Palace kommer göra livet jobbigt för United.
Jag tycker fortsatt United ser sådär ut, och man kunde definitivt förlorat matchen mot Burnley senast.
Man har på grund av alla skador fått svårt att hitta någon kontinuitet.

Crystal Palace har hittat rätt under slutet av säsongen under Oliver Glasner som tog över efter Roy Hodgson.
Eberechi Eze väntas vara tillbaka från skada och utgöra en offensiv tillsammans med Olise och Mateta, som jag är helt säker på kommer skapa oreda i en skadedrabbad United-defensiv.

Jag har väldigt svårt att lägga mitt förtroende hos Manchester United för tillfället, och tycker därför värdet finns hos formstarka Crystal Palace.
Man har som sagt tre segrar och ett kryss på de fyra senaste matcherna, och då har man slagit lag som Liverpool och Newcastle under den perioden. Jag tror därför definitivt att man har goda chanser att skrälla återigen.

Den raka segern på Crystal Palace till 2.25 lockar, men jag väljer att säkra upp en aning och spela Crystal Palace asian 0.0 till 1.70 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip