Crystal Palace tar emot Man United på onsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Lucky Sports.

Många är nog inne på Man United-seger här. Visst finns argumenten med en magisk Man U-form och en svag Palacedito. Dessutom en vilodag mindre för hemmalaget, som förlorade mot Chelsea i söndags medan United derbyvann i lördags. Men för mig är oddset i nuläget för lågt (droppat sedan släpp) på Man U. 1.80ish jämfört med de 2.25ish som Spurs stod
i för två veckor sedan känns lite skevt. Sen kommer den här matchen mellan ett glödhett derby och en annan stormatch - Arsenal borta - på söndag. Att då klämma in en halvt oglamourös bortamatch där mellan känns som bananskalsrisk.

Sen har jag respekt för Palace grundkapacitet. Framför allt hemma kan de i sina bästa stunder störa många lag. Ta bara 0-4-förlusten mot Spurs för två veckor sedan. Var det bättre laget i första halvlek men fick ingen utdelning. I andra var Spurs hypereffektiva och gjorde mål på exakt allt. Även mot Chelsea i söndags tycker jag Palace skapade tillräckligt för att göra ett mål (0.84-0.94 i xG beroende på vilken källa som används).

Palace verkar sakna viktige mittbacken Andersen. Ställs mot ett Man U som gjort mål i 16/18 ligamatcher - sju raka (alla tävlingar) efter VM. Bra form på flera offensiva spelare och ny luft i klubben sedan Ronaldopesten lämnat. Häng på titeln, derbyseger. Ska såklart ha mycket bra chans att näta igen.

Den stora frågan för det här spelet är snarare om Palace lyckas få hål på Man U. Det tycker jag de ska ha bra chans att lösa. United har matchats rätt tajt och är mellan två stora matcher. De har radat upp en del nollor, men har haft lite medstuds i matcher som den mot Bournemouth hemma och Wolves borta exempelvis. Tycker Palace är som bäst som underdogs på deras tajta hemmaplan och min känsla är att det är läge för lite retroaktiv utdelning för deras del. Med Vieira vid rodret spelar de rätt fin fotboll stundtals och jag ser ingen parkerad buss här.

Har stor respekt för Man United för dagen och vågar inte riktigt ta +0,5 trots att jag tycker Man U-oddset är lågt. Det här spelet är någon slags mellanväg, för visst kan Man United vinna det här. Men jag tror det blir jämnt här och att Palace kan bjuda upp. 1-1, 1-2 eller liknande känns som troliga resultat.
This is the stats tab
This is the post tip