Selhurst Park i London ger oss mötet mellan Crystal Palace och Newcastle under lördagen och min teori inför avspark är att denna batalj bör ha goda chanser att bli en målglad sådan.

Crystal Palace har fixat poäng i fyra av deras fem senaste ligamatcher och i formtabellen har de 8-8 i målskillnad. De kommer närmast från en målglad tillställning borta mot Arsenal där de fixade en poäng genom 2-2 efter 90 minuter och omgången innan det hade de Leicester på besök, även då slutade det 2-2.
Hemmalaget har tre raka kryss då de innan ovan nämnda matcher spelade 1-1 mot Brighton, även då hemma på Selhurst Park i London.

Newcastle som gästar nu har två raka utan seger. De kommer närmast från en 3-2-förlust på hemmagräs mot Tottenham och i omgången innan det kammade de noll genom 2-1 i baken mot Wolves. På bortagräs har Newcastle tagit en poäng och noteras för en total målskillnad på 3-9 efter fyra framträdanden.

Senast de ställdes mot Crystal Palace förlorade de med 2-1 på hemmaplan och gången innan det, då Newcastle var på besök här, då vann gästerna med 2-0.
Denna gång är båda lagen i poängbehov för att ta sig ifrån bottenstriden, där gästerna just nu är involverade då de bara spelat in tre poäng totalt i ligan, så jag förväntar mig en målglad tillställning mellan två lag som går för full pott!

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.96 hos Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip