Dags för Palace att äntligen vinna? Tror de har bra chans hemma mot Stoke.

Tycker Palace har sett bättre ut den senaste tiden, men poängutdelningen har inte riktigt kommit. Borde verkligen ha vunnit hemma mot Everton senast exempelvis. Att Palace fått sämre poängutdelning än normalt visas om man använder analysverktyget expected goals (xG). För dig som inte vet vad det är kan jag kort säga att det är ett verktyg som anger hur många mål ett lag gör eller släpper in baserat på vad som går att förvänta sig med normal utdelning. Totalt över hela PL-säsongen har Crystal Palace gjort 9.63 mål färre och släppt in 3.4 mål mer än vad som går att vänta sig. Deras skillnad i mål xG för/emot är störst i hela Premier League. Visst går det att argumentera för att de avslutat lägena dåligt - men jag vill mena att det kommer vända. Tror vi hittar Palace på plats 16-12 i tabellen när vi summerar säsongen.

Bra skadeläge med bland annat Benteke tillgänglig igen. Han fick 15 minuter senast och bör vara redo för mer här även om han kanske inte startar. Tänkbar elva:

Speroni; Ward, Dann, Sakho, Schlupp; Loftus-Cheek, Cabaye, Milivojevic, McArthur; Townsend, Zaha

Stoke puttrar på. 13 pinnar fördelat på tre segrar och fyra kryss. De har ett par starka spelare på pappret, men jag är inte så imponerad över lagbygget. Trött-Hughes känns som en svag manager och jag undrar hur länge han blir kvar. Okej skadeläge, men saknar keepern Butland igen. Har, i motsats till Palace, haft medstuds - bland annat i måndags mot ett svagt Brighton.

Tänkbart lag:

Grant; Zouma, Shawcross, Wimmer; Diouf, Fletcher, Allen, Pieters; Shaqiri, Choupo-Moting, Sobhi

Dags för Palace att ta en seger nu. Mot ett ojämnt Stoke bör de ha bra chanser med hemmaplansfördel. Det är på hemmaplan Stoke tar flest poäng - så en mycket bättre chans än så här får nog inte palace. Måste gå för trean här - vilken även Hodgson är medveten om. Nog ska de ha bra chanser till det.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip