Tycker Tottenham ska ha bra chans mot Crystal Palace. Rak tvåa spelas hos OHMbet eller betfinal . Finns till odds runt 1.85.

Tottenham lyckades vända sent mot PSV i tisdags, vilket gör att CL-drömmen lever. Ger säkert en boost in i den här matchen, som är den sista före landslagsuppehåll. Bara att kräma ur det sista. Har fått tre vilodagar inför den här matchen så tröttheten borde vara en mindre faktor än vanligt efter CL-vecka. Viktigt också att Harry Kane fick göra två mål i den matchen, proppen ur för anfallsstjärnan?

Spurs har inte imponerat särskilt mycket spelmässigt den här säongen. Har ändå gnetat till sig bra ligaresultat och går in i den här omgången blott tre poäng efter Chelsea på andraplatsen. Skadeläget har lättnat lite på slutet - senast fick Eriksen och Alli 90 minuter var. Har en bänk som faktiskt innehåller alternativ nu, bör kunna få in 3-4 spelare som inte startade mot PSV i veckan. Saknar Vertonghen, Rose och Dembele nu. Frågetecken för Dier.

Tänkbart lag:

Lloris,
Trippier, Alderweireld, Sanchez, Davies
Sissoko, Winks
Lamela, Eriksen, Lamela
Kane

Crystal Palace har 0-2-4 senaste sex i ligan. Är oerhört beroende av Zaha, vilket gör laget rätt så lättläst. Ta bort honom och Palace anfallsspel är försvagat deluxe. Har dessutom släppt in en hel del mål senaste tiden. Ett Chelsea utan Hazard vann rätt enkelt senaste veckan och innan dess krävdes två straffar för en poäng mot Arsenal.

Tänkbart lag:

Hennessey
Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt
Kouyate, Milivojevic, Mcarthur
Townsend, Ayew, Zaha

Känslan är att topp sex-lagen dragit ifrån övriga ligan rejält. Om vi bortser från Man United:
Chelsea har ett kryss mot West Ham.
Man City har ett kryss mot Wolves.
Tottenham har en förlust mot Watford.
Arsenal har ett kryss mot Palace.

I övrigt är det idel segrar mot icke topp sex-lag. Det är helt klart så att lagen behöver vinna i stort sett varje match för att haka på i toppen. Jag tror Tottenham kommer bli allt bättre ju längre säsongen lider - då ska vi komma ihåg att de redan gjort det resultatmässigt. Bara vinner här.

This is the stats tab
This is the post tip