Londonderby på söndagen när Spurs gästar Crystal Palace.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.

Två lag som inte är helt olika varandra i filosofi. Bägge lagen trivs rätt bra med att inte ha så mycket boll och när de får kontra vasst. Så det blir intressant att se hur matchen blir.

De här båda lagen möttes på Selhurst Park i sista sommaromgången i PL. Då stod Tottenham betydligt lägre än de gör här (runt 1.50). Visst hade Spurs mer motivation än Palace där, men det borde inte göra så stor skillnad. Tottenham känns som ett bättre lag idag med Höjbjerg som kommit in i laget på ett bra sätt, en pånyttfödd Ndombele och en uppgradering på vänsterbackspositonen i form av Reguilón. Palace känns väl ungefär som de gjorde förra säsongen.

Jag tycker Tottenham sprungit väl bra hittills. Gick emot laget mot Arsenal förra helgen och i ett spel som droppade kraftigt. Men de gjorde en ny solid insats där de knappt släppte till en målchans. Framåt glänser Kane & Son som en superduo. Tror inte de är med i titelkampen in i mål, men de bör kunna ta en CL-plats i alla fall. Roterade kraftigt i veckans EL (Son & Kane fick 30 minuter) och bör ha fräscha ben här.

Lloris,
Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón
Höjbjerg, Sissoko,
Bergwijn, Ndombele, Son,
Kane

Jag är inget fan av Hodgsons Crystal Palce. Tycker ofta de får lite väl mycket med sig trots ganska torftigt spel. Men är välorganiserade och när Zaha har en bra dag kan de slå de flesta. Men jag håller inte laget särskilt högt.

Guaita,
Clyne, Cahill, Kouyate, Van Aanholt
Schlupp, Mcarthur, Milivojevic, Eze
Zaha, Benteke

Jag tycker serieledande Tottenham ska ha bra chans här. Blev lite förvånad över det höga oddset mot ett Palace som jag inte tycker är något extra. Mourinho är slipad nog att strypa Zaha, det är i stort sett enda hotet Palace har. Firma Kane/Son är ostoppbara för dagen och bör kunna såra Palace. Över 90 minuter tro rjag Tottenham har tillräckligt för att vinna här.

0-2/0-1?

This is the stats tab
This is the post tip