Londonderby väntar Crystal Palace när de tar emot Tottenham hemma på Selhurst Park i lördagens första Premier League-match med avspark klockan 13:30.

Tottenham toppar Premier League-tabellen med tre omgångar spelade då de står på maximala nio poäng med stabila 3-0 i målskillnad. Spurs inledde säsongen med en kanske något överraskande 1-0-seger på hemmaplan mot Manchester City och därefter har det bara rullat på med två nya 1-0-segrar i ligaspelet. Innan landslagsuppehållet tog vid så var Watford på besök och då stod Heung-Min Son för matchens enda mål i den 42'a matchminuten. Son uppges vara tveksam till spel här, vilket naturligtvis är ett avbräck för ett annars offensivt skickligt Spurs.

Crystal Palace har inlett säsongen tungt. Två kryss och en förlust är vad hemmalaget på Selhurst Park noteras för i ligan och när de spelade cup-mötet med Watford föll de då med 1-0 på deras hemmaplan. Innan landslagsuppehållet tog vid noterades hemmalaget för dagen för en 2-2-match mot West Ham, men att det blir i närheten på så målrikt mot Tottenham denna lördagseftermiddag känns inte vidare rimligt.

Palace är i ett tidigt skede i stort poängbehov.
Och Tottenham tar gärna en fjärde raka seger.

Sex raka derbyn lagen emellan med Crystal Palace som hemmalag har gått under 2,5 mål med följande resultatrad med fjolårets möte först; 1-1, 1-1, 2-0, 0-1, 0-1 och 0-1.

SPELTIPS
Jag tror på bortalaget, men jag tror än mer på en målsnål tillställning.
Under 2,5 mål till 1.83 hos Bethard blir valet.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip