Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 2.04 hos Expekt .

En vanligtvis stark Crystal Palace-defensiven gick på pumpen ordentligt senast mot Newcastle. 4-0 skrevs slutsiffrorna till och det är sällan Palace klappar igenom så pass mycket.

Tottenham kommer från en planenlig 2-0 seger mot Fulham på hemmaplan. Det var egentligen aldrig något snack mot ett Fulham som ser extremt svaga ut. Ligaledarna ser fortsatt bra ut och Postecoglous smekmånad verkar aldrig ta slut, speciellt nu när defensiven nästan ser bättre ut än offensiven.

Palace skärper defensiven

Trots Palace lilla genomklappning senast ser jag en relativt målsnål historia utspela sig på Selhurst Park. Att släppa in fyra mål har nog fått Roy Hodgson att tappa en hel del sömn den senaste veckan. Jag tror därför det kommer vara en extremt skärpt Crystal Palace-defensiv som ställer upp mot Tottenham, vilket kommer behövas.

Tottenham har två raka segrar med 1-0 och 2-0, så det är faktiskt inte så att det har sprudlat offensivt den senaste tiden. Man gjorde absolut en bra match mot Fulham senast, men båda målen var egentligen ganska kraftiga gåvor från Fulhams försvar.
Lägg därtill hur svårt det faktiskt är att åka till Selhurst Park och göra en väldans massa mål, så tror jag på en ganska tillknäppt historia.

En skärpt Palace-defensiv på hemmaplan tror jag kommer ge Tottenham problem. Jag tror därför det är större chans till en målsnål tillställning än en målrik sådan. Under 2,5 mål i matchen blir därför spelet och finns till 2.04 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip