Crystal Palace att få minst sex hörnor hemma mot Watford spelas.

Crystal Palace hade jätteläge att avgöra matchen i lördags hemma mot Bournemouth. Efter första halvlek stod det 2-2 och när domaren blåste straff för Palace på tilläggstid trodde nog många att man skulle klättra i tabellen. Men Benteke missade och laget är återigen på jumboplatsen. Det skall dock inte vara någon fara för Palace. Spelet ser allt bättre ut och offensiven känns het. Benteke, Cabaye och Zaha är några av spelarna som kommer lösa det här för Hodgson.

Hemma på Selhurst Park får man många hörnor eftersom man vill spela längs kanterna. Det är där hoten finns, för att antingen utmana själv eller slå ett inlägg till Benteke. Laget fick sex hörnor i helgen. Hade fem mot Stoke och innan det blev det nio hörnor mot Everton samt elva hörnor mot West Ham.

Watford åkte på en tung förlust i helgen borta mot Burnley. Till stor del ett rött kort som satte käppar i hjulet. Annars går laget bra och man kommer kunna stå upp länge mot Palace, trots att man har en del skador.

Palace på hemmaplan brukar innebära att man vill framåt och självförtroendet börjar att komma tillbaka. Tror man vill föra spelet och det känns inte som att Watford har så mycket emot det utan känns ganska trygga med att sätta ett bra försvarsspel och kunna gå på kontringar.

Jag spelar Palace över 5,5 hörnor @1.81 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip