Mitt spel: West Ham rak seger till 2.75 hos bet365 .

Fem raka rättade spel och nu ska vi hugga tänderna i matchen mellan Crystal Palace och West Ham på Selhurst Park. En match som kan bli viktig för båda lagen att vinna, men också att inte förlora.

Känslan var att hemmalaget Crystal Palace var på god väg att säkra kontraktet i Premier League efter att Roy Hodgson tagit tre raka segrar i sina första matcher efter han tillträtt. Nu har man dock två raka matcher utan seger och utan gjorda mål. 2-0 förlust senast borta mot bottenkonkurrenten Wolves var inte vad man hoppades på och Hodgsons mannar behöver nu hitta tillbaka till formen.

West Ham åkte liksom Palace på förlust senast efter ett par starka resultat. 2-1 mot Liverpool är så klart inget att skämmas över allt för mycket, och formen har verkligen varit bättre den senaste månaden.

West Ham ser bättre ut

Känslan är att både West Ham och Palace kommer ta tillräckligt med poäng för att hålla sig kvar. Man har en hel del lag under sig som känns mer indragna i nedflyttningsracet än vad dessa två lag är, men faktum kvarstår att detta skulle vara en vinst som nästan säkrar kontraktet.

Crystal Palace på hemmaplan har länge varit lika med målsnålt, och visst skulle det kunna fortsätta här. Jag tror dock att West Ham har goda möjligheter att åka till Selhurst Park och skaka om lite i den lådan. Jag tycker att man har sett betydligt mycket bättre ut offensivt den senaste tiden, vilket även visat sig i matcherna. Nu när man faktiskt är inne i en bättre period, trots förlusten senast mot Liverpool, tror jag att man kommer gå ut och visa att man är det på pappret bättre laget än Palace. För det är man enligt mig.

Form, kvalité och ett Palace som enligt mig överpresterat den senaste tiden gör att jag spelar lite vågat. Mitt spel blir därför West Ham rak seger till 2.75 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip