Manchester United reser till Moskva och spelar sin andra gruppspelsmatch ikväll, med avspark 20.45. Tycker mig ha hittat ett spel som jag tror på, jag spelar ett underspel här till 1.70 hos Unibet .

Grupp A:
1. Manchester Utd. 1 1 0 0 3/0 3p
2. CSKA Mos. 1 1 0 0 0 2/1 3p

En match mellan två lag som vann sin premiäromgång i gruppen. Tror detta kan bli en tajt historia. Båda lagen har visat kvalité i försvaret, så tror vi får ett ganska balanserat spel med många närkamper på mittfältet. Lagen har mött varandra några gånger genom historien.

Man Utd 1-0 CSKA
CSKA 0-0 Man Utd
Man Utd 3-3 CSKA
CSKA 0-1 Man Utd

CSKA vann sin första match, med aningen tur, med 1-2 borta mot Benfica. Defensiven har sett bra ut med endast två mål insläppta på de senaste fem matcherna. Tidigare på säsongen tänkte jag att United inte skulle vara så effektiva som de har varit, främst på bortaplan. Mourinho har sannerligen fått ihop lagdelarna. Champions League är en annan historia än i ligan däremot. Här gäller det att inte sälja sig allt för mycket bakåt då varje mål kan avgöra om det blir avancemang eller inte. Tror United kommer känna sig lite obekväma i Moskva på bortaplan och lägga fokus på att hålla tätt, i och med att laget reser med lite skador i bagaget också. Båda lag borde vara hyfsat nöjda med en poäng också.

Skador:
Carrick, Fellaini och Valencia missar kvällens match. Även Marcus Rojo och Phil Jones saknas. Återstår att se om vår Victor Nilsson Lindelöf hoppar rakt in i startelvan. Zlatan och Pogba, som de flesta har koll på, är fortfarande skadade.

CSKA Moskva saknar endast sin ordinarie högerförsvarare Mario Fernandes.

SPEL: Jag spelar under 2.5 mål till 1.70 hos Unibet , med 2/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake

Häng med på Twitter@ HolmbergAke

Trevlig kväll!

This is the stats tab
This is the post tip