Nesodden-Fredrikstad FFK -1.5, 1.50 @ Nordicbet

I förra omgången av cupen rekade jag Nesodden hemma mot Follo, då vann man helt rättvist med 2-0. Idag är det dock ett helt annat fotbollslag som kommer på besök, nämligen tunga Fredrikstad med hela artilleriet med sig. FFK lämnar inget åt slumpen och man tar seriöst på uppgiften. De kommer ställa upp med ett starkt lag och har en i stort sett skadefri trupp att välja från. Man har redan vart och hämtat poäng borta i Aalesund och Bergen i tippeligaen och bortaspelet är det inga problem med.

Båda lagen spelade tuffa hemmamatcher nu i helgen, FFK spelade 1-1 hemma mot LSK i fredags medan Nesodden turligt kämpade sig till en 2-1 seger hemma mot starka Kvik Halden i lördags. En dag minde vila för Nesodden med en mycket tunnare trupp än FFK är inte heller någon fördel. Nesodden kommer bita ifrån första 20-30 kanske men sen blir FFK för tunga och vinner minst med 2 mål!

Fana-Brann Brann -1,5, 1.25 @ Nordicbet

Det kommer inte bli så mycket annorlunda här. Fana åkte ur tvåan förra året efter att ha hamnat hopplöst sist. De har börjat denna säsongen bra och siktar antagligen på uppflyttning igen. Men enorm klasskillnad här också. Fana hade bara 6 vinster på 26 hemmamatcher under 2009-2010 när de spelade i div 2, i trean har man i år börjat bättre med 2 vinster. Brann är här flera nummer för stort och kommer precis som FFK med starkast trupp tillgänglig. Det är full fokus på cupen och här kan det rinna iväg. Hcp -1.5 täcker man enkelt.

Startar inte Ojo finns det dock mycket annat att hämta från som Gustavinho t ex. Han lär starta idag efter inhopp senast och han kan på egen hand täcka vårt spel på en bra dag.

Jag räknar med två fullt fokuserade Tippeliga-lag idag och 1.88 på att de vinner med minst två mål idag ser jag som väldigt bra ränta!

This is the stats tab
This is the post tip