Dags för återstart av Superettan!
Det blir också en nystart för Dalkurd som har anlitat Amir Azrafshan för att ta laget ur den negativa säsongsinledningen. Välbehövligt med en ny röst och säkerligen rätt beslut av ny tränare för Dalkurd. Amir har en bakgrund i klubben som både spelare och ledare och har viktig rutin från sin tid i Östersunds FK.

___

Har under uppehållet matchat mot just Östersund där det blev förlust med 1-3. Då startade laget såhär:

Bobby Allain
Fabio Dixon - Christoffer Styffe - Umit Aras - Alex Simovski
Arash Motaraghebjafarpour - Stefan Wolf - Suleman Zurmati - Ezequiel Montagna
Frank Arhin
Bakhtiar Rahmani

AFC Eskilstuna som enligt underliggande siffror överpresterat fortsätter att göra imponerande insatser och bärga hem poäng. Under uppehållet har de passat på att vinna mot GIF Sundsvall med 2-0 men också har de signerat Marouuf från BK Häcken på 3,5 år. Innan dess lånar man honom vilket gör att han är tillgänglig för denna match.

Melker Uppenberg
Victor Fors - Jesper Manns - Mikael Marques - Anton Ekeroth - Abdelkarim Chaouche
Abdul Halik Hudu - York Rafael - Ryan Williams
Amar Muhsin - André Alsanati
____

Amir har visserligen haft en del tid under uppehållet för att slipa på detaljer och förbättra Dalkurd, men jag tror det kommer krävas ännu mer tid och även ta in en del nyförvärv i sommar. AFC Eskilstuna kan spinna vidare på sin fina vår och har många spelare i god form. Vill egentligen inte blanda in resultat från vänskapsmatcher men att vinna mot GIF Sundsvall efter en fin prestation visar att laget iallafall inte legat på latsidan i sommar. AFC ligger längre fram just nu och ska ses med stora chanser att få med sig minst en poäng i omstarten av Superettan.

Spel: AFC Eskilstuna dnb till 1.73 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip