Trots bättre prestationer är Dalkurd inne på tre raka förluster och befinner sig just nu på nedflyttningsplats. Varken offensiven eller defensiven har fungerat under säsongen. Senast mot Trelleborg såg det ut att bli en seger med en tidig tvåmålsledning men Offia ville annat och hade lektstuga med Dalkurds försvar och det slutade med noll poäng återigen.
Det såg ändå stundtals intressant ut offensivt med Marwan Baze och Kerfala Cissoko, möjligen är det något att bygga vidare på. Utöver det så har även Dalkurd nyligen värvat ytterligare två spelare i Fardin Rabet och Aysar Qasim.

Brage som genomgående varit svårslagna åkte på en förlust senast mot Östers IF. Det var en match som avgjordes tidigt eftersom hemmalaget drog på sig ett rött kort redan i den 23:e matchminuten. Dessförinnan hade Öster gjort 0-1 på frispark. Brage orkade aldrig hämta sig med det decimerade manskapet utan får ta nya tag här mot Dalkurd och försöka hänga på i toppstriden.
______

Två lag som är hemmahörande på konstgräs och viktiga poäng står på spel. Dalkurd har satsat betydligt mer offensivt på sistone och skapar mycket chanser. Sedan gäller det att kunna stänga igen matchbilden som så ofta är alldeles för öppen. Tror inte det blir någon skillnad här när ett starkt Brage kommer på besök med ett rakare spelsätt. De känner sig trygga i sitt 4-4-2 och hittar säkerligen fina ytor för kontringar här. Tycker det bäddar för en målrik match när Dalkurd verkligen vill och behöver gå framåt på hemmaplan.

Spel: Över 2.5 mål till 1.80 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip