Annandagen bjuder på bland annat Dalkurd-Halmstad.
Mitt speltips: Rak tvåa på Halmstad. Lucky Sports .

Bara en pinne på två matcher för Halmstad. Laget som var tillräckligt bra för att inte åka ur Allsvenskan i fjol tvingades kvala och gjorde där säsongens sämsta match vid helt fel tillfälle. Därmed får laget numera ta ny kraft i Superettan. Är favorit i serien men har alltså fått en rätt så tuff start.

Otacksamt läge för HBK såklart, då matchen mot dem är lite av en höjdpunkt för många andra lag i serien. Varje match är också helt annorlunda jämfört med i fjol, då de ofta backade hem. I år är de favoriter och väntas föra spelet. Lär ta ett ag innan de kommer in i det helt. Ändå gjort rätt okej prestationer hittills, men har haft lite otur. Tycker det är bra läge att ta första segern här. Har kvar rätt stora delar av fjolårets trupp med en bra central stomme.

Dalkurd spelade i ettan i fjol och är alltså nykomlingar i Superettan. Fått med sig tre poäng hittills via en seger hemma mot Trelleborg. Av det jag sett av Dalkurd känns det som ett bollskickligt men rätt uddlöst lag. Bjöds på två mål på två minuter av Trelleborg och kunde spela på den ledningen. Skapade knappt något alls bortsett de målen mot ett Trelleborg som hade 24 avslut.

Konstgräs till trots - jag tror Halmstad bara vinner här. Det ska vara toppen mot botten och jag tycker inte HBKs skrala poängskörd ska ses som något oroväckande. Tycker de fått med sig för lite från inledningen samtidigt som tvärtom gäller för Dalkurd. Ska skilja många placeringar mellan de här lagen när vi summerar säsongen och jag tror helt enkelt Halmstad är ett hack för bra.

This is the stats tab
This is the post tip