Tar Blåvitt att vinna mot Dalkurd (med insatsen tillbaka på kryss) i söndagens allsvenska.

Ännu en i raden av käftsmällar för Blåvitt senast: IFK Norrköping vände till 2-1 på tilläggstid. Setr man bortom resultatet var prestationen helt okej - försvarade sig väl och hotade Peking offensivt på ett okej sätt. Känslan är att nyförvärven Oldrup Jensen och Söder kommit in i laget på ett bra sätt och verkligen förstärkt. Att Karlsson-Lagemyr äntligen är hel och redo att starta matcher är ett stort plus också.

Dalkurd ligger näst sist i tabellen och måste börja vinna matcher om det ska bli nytt kontrakt. Vann mot Sirius i förrförra omgången medan det blev torsk mot Bajen senast. Tycker prestationen mot Hammarby var helt okej - känns som att det finns geist i laget för närvarande. Känslan är att så inte varit fallet alla gånger i år. Lite stök i truppen nu i och med Suljevic danska skalle på Khalili - är knappast en positiv grej i uppladdningen inför den här matchen.

Mycket i den här matchen kommer handla om motivation. Dalkurd har all yttre hjälp de behöver för att mobilsera just detta, medan IFK Göteborg hovrar i mitten av tabellen och inte har samma streckstress. Tycker dock inte det finns något som pekar på att Blåvitt "checkat ut" från den här säsongen. Poya är fortfarande ny i sin roll och laget behöver göra en poäng och resultatmässigt bra höst för att komma ur den här säsongen med lite framtidstro. Tycker laget sett okej ut en längre tid, men att de straffats hårt pga individuella misstag/dåligt självförtroende. Tror därför prestationerna kommer fortsätta vara så bra de kan.

IFK ska vara något snäpp bättre än Dalkurd, som trots allt bara vunnit tre av nitton matcher hittills. Insatsen tillbaka på kryss känns som en bra livrem här. Spelas till 1.80 på 888sport , LeoVegas eller MrGreen .



This is the stats tab
This is the post tip