Tar Peking borta mot Dalkurd. 1.73 hos Bethard eller FastBet .

IFK Norrköping stod för en utmärkt insats hemma mot AIK senast. Seger med 2-0 mot serieledarna från Solna. En helt annan typ av utmaning här, då under strecket-Dalkurd väntar. Gäller att kunna ladda om och hitta en ny prestation som ligger nära max. Det har varit IFK Norrköpings problem i år - ojämnheten. Nu har de dock visst guldhugg igen och därmed allt att spela för. Bara seger som gäller här. Jag tror att Norrköping kan rida vidare på den positiva vågen efter segern mot AIK.

Dalkurd spelade 0-0 mot Kalmar FF senast i vad som var en av de absolut sämsta allsvenska matcher jag sett. Bra att få med sig en poäng i en knepig bortamatch, men spelmässigt fanns det inte något som får mig att tro att Dalkurd är på väg mot någon formtopp. Trodde att de skulle bjuda upp spelmässigt och gå för segern med tanke på att de ligger riktigt skrynkligt till. Men det blev snarare en riktigt defensv uppställning och spelarna verkade klart nöjda med en poäng med tanke på hur lång tid de tog på sig vid varje fast situation. Kommande onsdag väntar Trelleborg i vad som är en riktig nyckelmatch - de(t) lag som inte vinner kan börja förbereda sig för Superettan 2019. Ett par ögon på den fajten här?
Mot Kalmar fick Thorbjörnsson bryta matchen i 54:e minuten, håller det lånet som en nyckelspelare i nuläget då han styrt upp försvaret en del. Avbräck om han ej kommer till spel.
Saknas definitivt gör anfallaren Alibek Aliev (skada) samt avstängde mttfältaren Smajl Suljevic (disciplinära skäl).

Det ska skilja en klass mellan lagen här. Vid kryssläge tror jag Peking kommer gambla rejält för att skaka fram en trepoängare, så svårt att se det här sluta oavgjort. Pekings bredd i offensiven med spelare som Moberg-Karlsson, Skrabb, Holmberg, Thern, Fransson och Thorarinsson är något Dalkurd inte är nära alls i nuläget.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip