Tar 1x (dubbelchans) i första halvlek på Dalkurd hemma mot Malmö FF på fredagskvällen.
Testar även en liten slant på X/2 halvtid/fulltid hos FastBet eller Bethard .

Malmö FF vinner väl det här - till slut. Men jag tror de kommer få kämpa lite. Skåningarna är mitt i ett superviktigt dubbelmöte med Vidi (1-1 i tisdags). Allsvenskan kommer i andra hand just nu då det vankas retur redan på tisdag. Rösler:

– Vi har redan roterat lite grand och det lär fortsätta eftersom matcherna kommer så tätt. Nu har vi dessutom en del skadebekymmer att ta hänsyn till. Ibland får spelare chansen när de minst anar det och då gäller det att vara redo.

Helt klart är att Rasmus Bengtsson och Traustasson bommar matchen. Carlos Strandberg kunde inte spela i tisdags men är med i truppen - borde inte vara hundraprocentig. Startelvan lär innehålla bland annat Gall, Vindheim, Antonsson, Brorsson och Lewicki. Elvan som kommer till spel lär vara lite av ett hopplock som inte är samspelade.

Det som talar emot spelet är såklart att Dalkurd går ruskigt tungt just nu. Buya Turay är såld, sedan tidigare har laget tappat Sugita. De två bästa offensiva spelarna den här säsongen spelar alltså sin fotboll någon annanstans. Tre raka förluster och ALLT talar för Superettan. Den här matchen måste dock vara ruggigt inspirerande för spelarna som ändå är kvar då de har allt att vinna. Bör kunna kämpa emot åtminstone ett tag här.

Svårt att hitta en mer oinspirerande uppgift för Malmöspelarna än att åka upp till Gävle en fredagkväll och spela en rätt avslagen allsvensk match inför 1000 pers. Särskilt eftersom det är mitt emellan säsongens viktigaste matcher. Blir inte förvånad om Malmö sliter lite spelmässigt med sin roterade elva och vi har ett kryss i halvtid. MFF vinner nog till slut, men jag tror det sker genom att de byter in spets och tyngd i andra halvlek.

This is the stats tab
This is the post tip