Av alla fantastiska, underbara, för jävliga, hemska, otroliga, patetiska och himmelska upplösningar man någonsin haft på en rek eller ett spel måste nog ändå gårdagen vara up there som en av de mer spektakulära. Good on Bournemouth och jag unnar dem som sagt allt gott men det kanske inte var den mest hjärtvärmande kvittering jag skådat i mitt liv.

Mycket täckt från England så jag tänkte blicka bort över horisonten, atlanten och se till att stänga veckan här på Rekatochklart med en match som känns fin från MLS-slutspelet.

FC Dallas vann sin conference i överlägsen stil på 60 poäng. Sju poäng före Portland. Framförallt var Dallas hemmaspel det som imponerade mest under säsongen då man stolterade med 13-2-2 på de 17 matcherna i grundserien.

Dallas tog sig sedan vidare från Kvartsfinalerna efter att ha just litat på sitt hemmaspel i returen då man vände 2-1 till 4-3 efter 3-1-seger efter förlängning.

Senast Portland var på besök i Dallas blev det storstryk, 4-1. Visserligen har Portland styrt upp sitt bortaspel på sistone men det mot lite sämre motstånd i matcher i slutet av grundserien mot formsvaga lag.

FC Dallas är ligans starkaste hemmalag och har redan besvisat att man kan hantera pressen av att vända en slutspelsmatch från underläge man hamnat i på bortaplan. Jag ser inte hur Portland Timbers skulle vara en svårare nöt att ta sig förbi än vad Seattle var.

Visst, det kommer säkert bli lite nervkittlande, det har alla möjligheter att bli kamp om vilka som ska gå vidare men det faktum att Portland vann med två måls marginal gör det otroligt svårt för mig att se hur den här isolerade returmatchen kommer sluta i något annat än hemmaseger.

1.95 hos Wille Hill för tillfället!

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip